24 / 04 / 2024

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Firma: Keleş İnşaat

Proje: Keleş Center Airport

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...




Keleş İnşaat'ın Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje  Keleş Center Airport  adıyla satışa sunulacak.  Keleş İnşaat  Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, Keleş Center Airport projesinin bu yıl Aralık ayında başlayacağını belirtti.


Keleş Center Airport projesi 21 bin 288 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Konut, ticari birim ve ofislerden meydana gelen Keleş Center Airport projesinde 279 adet rezidans, 272 adet ofis ve 47 adet ticari birim yer alıyor.


Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık ta başlıyor!


Keleş Center Airport projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe-restoran, otopark, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı. Başta hastane ve üniversitenin de yapılacağı projede bu alanlar çıkarıldı.


Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık ta başlıyor!


Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön