23 / 04 / 2024

Tayyar Akkurt biyografi

Tayyar Akkurt biyografi

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt kimdir? Tayyar Akkurt ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Tayyar Akkurt ve Taca İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Eşkin tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Hiva Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiva Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mustafa Akkurt tarafından kuruldu.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Pandemi döneminde kira düzenlemesi istenebilir mi?

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Avukat Veysel Tayyar bugünkü köşesinde koronavirüs salgını sürecinde kira ödemelerini kaleme aldı. 

Akkurt Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Akkurt tarafından kuruldu.

Kocaeli'de gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!

Emlak işleriyle uğraşan İslam Özkarhan, Akkurt Group’un sahibi İlhan Akkurt’un kendisini mağdur ettiğini ileri sürdü. 

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin, Cenk Akkurt, Soner Gökşin ortaklığında kuruldu.

Bt Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bt Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Küçük Akkurt ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu. 

Çözümsel Site Yönetimi Danışmanlık Emlak Ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Çözümsel Site Yönetimi Danışmanlık Emlak Ve Temizlik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Akkurt ve Kezban Dincel ortaklığında kuruldu.

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A. Hamad Hamad ve B.M. Lateef Al-Hayani tarafından kuruldu. 

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Tayyar Akkurt biyografi Haberi

Tayyar Akkurt biyografi

Tayyar Akkurt kimdir?

Tayyar Akkurt; 1956 İstanbul doğumludur. İlkokulu Ankara TED Koleji’nde tamamladı. Ortaokulu ise İstanbul Tarhan Koleji’nde bitirdi. Akkurt, Ankara Yükseliş Koleji’nde de lise eğitimini gördü. 


İnşaat sektörüne, Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nde okurken girdi. Babası Macit Akkurt’un sahibi olduğu Akkurt İnşaat’ın Suudi Arabistan’daki işlerinde görev aldı. Suudi Arabistan’da; Mekke-Muna 4 adet Tünel,Mekke Fünduk-Al-Haram Oteli,Zuhair Fayes Association Merkez Binası,Prenses CevheriSarayı-Taif ve Ghamdi Shopping Centre’ın yapımı tamamladı.


Kardeşi Can Akkurt ile 1988 yılında Taca İnşaat’ı kurdu. Taca İnşaat ile ilk olarak Hamdullah Paşa Turistik Tesisleri’ni inşa etti. Kemal Bay Oteli,İzmit Outlet Center,Bayraktar Holding Yönetim Binası,Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu,Citroen Otomotiv Center Showroom gibi projeleri hayta geçirdi.


Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Tayyar Akkurt, inşaat işini nasıl ve kimden öğrendiğini şöyle açıkladı: İş teslimini...