18 / 04 / 2024

TBMM onarımı

TBMM onarımı

GYODER Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumu, 15 Temmuz darbe girişiminde hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onarımının tamamlanması dolayısıyla takdir plaketiyle onurlandırıldı...

GYODER, TBMM’nin onarımını tamamladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) onarımı için üstlendiği görevi tamamladı.

Haymana-Polatlı yolunun onarım çalışmaları TBMM'de!

Haymana-Polatlı yolunun onarımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Onarım gören taşınmaz vakıf eserleri TBMM'de!

Taşınır ve taşınmaz vakıf eserlerine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ve 2014-2015-2016 yıllarında onarımı yapılanları sordu..

GYODER, TBMM'nin onarımına başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin onarımı için GYODER üyelerinden oluşan konsorsiyum ile tarihi bir projeyi başlattı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Mert Giray Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL'Lik sermaye ile kuruldu.

Boğaziçi Köprüsü'nde bakım-onarım çalışmaları başladı!

İstanbul'da ulaşımın en önemli ayakları arasında olan Boğaziçi Köprüsü'nde bakım-onarım çalışmaları başladı. Ayın 15'inden itibaren sadece bir şeritin saat 23.00 ile 06.00 arasında kapatılacağını açıklandı...

Boğaziçi Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları başladı!

Boğaziçi Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları bugün başladı. Şimdilik elektrik panoları değiştiriliyor. Sonraki çalışmalarda Boğaz Köprüsü'nde 1 şerit gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. Peki Boğaziçi Köprüsü'nde bakım çalışmaları ne kadar sürecek?

Gelibolu 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başladı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başlatıldı. Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak iskele kurulduktan sonra anıt etrafının ağlarla çevrildiğini söyledi.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri tarafından ana yollarda ve ara sokaklarda bulunan çukurlar asfalt ile doldurularak onarım çalışması yapıldı...

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

TBMM onarımı Haberi

TBMM onarımı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin onarımı için üstlendiği görevi tamamladı. Meclisin hasar gören bölümleri, 30 GYODER üyesi firmayla oluşturulan Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumunun yaptığı özenli çalışmayla yenilendi. Meclis’in bir bölümünde oluşturulan müzede ise yaşanan tarihi süreç ölümsüzleştirildi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nun hayata geçirdiği ‘Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu’nun çalışmalarını tamamlamasından dolayı, 6 Aralık Perşembe günü Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen toplantıda, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman tarafından konsorsiyum üyelerine takdir plaketi verildi.

"GYODER’e, Yüce Meclisimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum"

TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile temas edemediğini ifade etti. T Kahraman, şunları söyledi; "O gece doğruca Meclisime gittim. Menfur darbe teşebbüsünde bombalı saldırılara...