19 / 04 / 2024

TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi 2019

TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi 2019

Antalya’da gerçekleşen 15. Uluslararası TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi’nde açılış konuşmasını yapan TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Çalbıyık,''Çimento sektörü 520 bin konutun günlük ihtiyacına karşılık gelen elektriği atık ısıdan elde ediyor'' dedi.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

Teknosa’da Philips 4K UHD TV fiyatı resmen çakıldı! Philips 4K UHD TV, Teknosa’da dip fiyattan satışta!

Philips, son teknolojik özellikleri barındıran Ambilight TV 43PUS8108/62 4K UHD TV’yi Teknosa üzerinden satışa çıkardı. Bu ürünü dip fiyattan satışa çıkaran Teknosa da ürünün tüm teknik özellikleriyle fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Küçük ev aletleri konusunda en prestijli üreticilerden Grundig, dik süpürge satın almak isteyenlerin tam aradığı özellikte bir ürünü tanıttı. VCP 3930 şarjlı dik süpürgeyi üreten Grundig, bu ürünün tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaştı.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi 2019 Haberi

TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi 2019

Antalya’da gerçekleşen 15. Uluslararası TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi’nde açılış konuşmasını yapan TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Çalbıyık, Birliğin üyesi olan 14 fabrikanın yaklaşık 520 bin konutun günlük elektrik ihtiyacını atık ısı ile karşıladığını açıkladı ve Türk Çimento sektörünün Avrupa’da birinci, dünyada ise en büyük dördüncü üreticisi konumunda yer aldığını söyledi.

Çimento teknolojisi ile son gelişmelerin yapıldığı, sektörün dünya çapındaki en önemli buluşmalarından biri niteliğinde olan TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi’nin 15.’si, 9 Ekim Çarşamba günü yaklaşık 200 yerli ve yabancı firmanın katılımıyla gerçekleşti.

TÇMB’nin 1987'den bu yana iki senede bir gerçekleştiği ve sektöre büyük katkı sunan TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, bu yıl “Döngüsel Yeşil Ekonomi ve Dijital Dönüşüme Doğru” ana temasıyla 15. kez gerçekleşiyor. Kentsel katı...