27 / 04 / 2024

tedarik

tedarik

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Boyut Tedarik İnşaat Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Tedarik İnşaat Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salahattin Dinç tarafından kuruldu.

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Eren tarafından kuruldu.

Tedarik sorunu kamyon devini vurdu! İflas bayrağını çekmek üzere

Dünya genelinde özellikle teknoloji tabanlı kriz giderek genişliyor. Tedarik sıkıntıları ve sermayeye erişim gibi zorluklar firmaları zor duruma düşürüyor. Bu kez İsveç merkezli Kamyon devi Volta Trucks iflas başvurusunda bulunacağını duyurdu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi kuruldu!

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Sönmez, Melih Kaya ve Ufuk Ünal ortaklığında kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

Zincirlerden ağlara: krizler küresel tedarik yollarını nasıl değiştirdi?

Çatışma, covid ve iklim değişikliği, işletmelerin riski azaltmak için daha fazlasını yapması ve giderek daha karmaşık hale gelen ağların üstesinden gelmek için teknolojiye yatırım yapmasıyla küresel tedarik zincirlerini dönüştürdü.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

tedarik Haberi

tedarik

 Pandemi sürecinin ardından Ukrayna-Rusya savaşı ardından ambargo kararları ile yükselen enerji maliyetleri ve üstüne Avrupa ve ABD'de resesyonun ayak seslerinin artması şirketleri zora sokuyor. Avrupa'da çarklar yavaşlamaya başlarken bir üretim bantlarını durdurma haberi de yurt içinden geldi. Seramik devi Ege Seramik tasarruf tedbirleri kapsamında üretim yapmadığı hatlarını durdurma kararı aldığını açıkladı. Siparişi ve üretimi bulunmayan hatların geçici olarak durdurulduğunu belirten şirket Kamu Aydınlatma Platformu'na bu konuda bir açıklama gönderdi.

Verimsiz ve üretim siparişi bulunmayan hatların geçici olarak kapatılması yönünde karar alan Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada küresel etkilere de vurgu yapıldı. Açıklamada şirket yönetim kurulunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü gerçekleştirdiği toplantıda bir takım tasarruf tedbirleri almak durumunda kaldığı ifade edildi.  

Açıklamada, 2020...