25 / 04 / 2024

tedaş elektrik aboneliği ücreti

tedaş elektrik aboneliği ücreti

Elektrik abonelik işlemleri; ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Abonelik sözleşmelerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Peki, yeni elektrik aboneliği ücreti 2015 ne kadar?

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

Arçelik kahve makinesi alana 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Arçelik’te şimdi seçili kahve makinesi alımlarında 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Çiftçilere yeni elektrik desteği duyuruldu! Çiftçilerin elektrik borçları silinecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Merakla beklenen toplantının ardından Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, çiftçilere elektrik desteği verilecek mi? ? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

Konut piyasasında ev sahiplerinden kiracıyı bezdiren yeni taktikler! Elektrik ve su aboneliği yok

Konut fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve konut arzında yaşanan problemler kiracıların olağanüstü kira artışlarına mecburen 'evet' demelerine neden oldu. Ev sahipleriyse istedikleri kirayı alamadığı kiracıyı evden çıkarmak için yeni taktiklere başvuruyor. İşte detaylar..

İşte elektrik faturası için yardım almanın yolu

SSK’sı olmayan kişiler rahatlıkla evlerine en yakın alanlarda yer alan PTT’lere müracaat ederek devlet desteği alabilme hakkına sahip oluyorlar. Devletten elektrik desteği almayı talep ediyorsanız mutlaka kimliğinizi de yanınızda getirmeniz gerekmektedir. 

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

tedaş elektrik aboneliği ücreti Haberi

tedaş elektrik aboneliği ücreti

Yeni elektrik aboneliği ücreti 2015!

Abonelik işlemleri; ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Mevzuat gereği abonelik sözleşmelerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. 


Sözleşme iptali için ancak abone sahibi veya vekilinin (noter onaylı vekaletname ile) başvurusu ile yapılabiliyor.


Ayrıca; arıza ve kaçak ihbarı, fatura ve borç sorgulama, açma-kesme işlemleri bilgilendirme, bilgi güncelleme, genel bilgilendirme ve benzeri işlemleri www.bedas.com.tr web adresinden ve ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezinden yapılabiliyor.


Elektrik aboneliği için elektrik dağıtım şirketine müracaat edilmesi gerekiyor. Müracaat sırasında gerekli olan evrakların temin edilmiş olması ve abonelik ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor.

Başvuruda bulunan mülk sahibi ve/veya sahipleri veya vekili, mülk kiraya verilmiş ise yazılı beyan etmesi kaydıyla kiracı;


a) Tapu kaydı ve Belediye ve Yapı Denetim Kuruluşu onaylı elektrik projesi,


b) İmar alanı içerisinde bulunanlar, 3194...