28 / 03 / 2024

Tek-Art Kalamış

Tek-Art Kalamış

Koç Holding, ÖİB'den, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Devir Sözleşmesinin imzalanabileceğini bildiren bir yazı geldiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı.

Depreme dayanıklı sağlam yapılar için tek şart: Gerçek bir denetim!

Ülke genelinde deprem zararını azaltmak için toplumsal olarak bilinçlenmek ve depreme dayanıklı yapılaşmanın hayata geçirilmesi gerekiyor.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Merkez Bankası tek tek hesapladı: Vergi artışı ve zamların enflasyona etkisi ne kadar olacak? 

Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58'e yükseltirken, vergi artışı ve zamların enflasyona etkisi de tek tek hesaplandı. İşte Merkez Bankası tarafından açıklanan o rakamlar...

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın!

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak... Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın...

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Emeklilere Nisan ayında ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Tek şart bayram öncesinde başvuru yapmak.  10.000 TL karşılıksız destek verilecek. İşte tüm detaylar...

e-Devlet'te son dakika düzenlemesi! Askerlik işlemleri artık tek noktadan yapılabilecek!

Milli Savunma Bakanlığı, askerlik işlemlerinin e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebileceğini açıkladı. Artık askerlik işlemleri tek noktadan yapılabilecek...

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Banka, soğuk kış günlerinin yaşandığı bu dönemde doğal gaz faturalarının artmasıyla mücadele eden tüketicileri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında doğal gaz faturalarında indirim garantisi veriliyor.

Ay sonunu zor getirenlere o bankadan müthiş kampanya! 3000 TL veriyor ancak tek şartı var!

Banka diğer bankalarla olan yeni müşteri kazanma rekabetinde öne çıkmak için çarpıcı bir teklif sunuyor. Banka, yeni müşterilerine 3000 TL hediye etmeyi taahhüt ediyor.

İş arayanların beklediği gün geldi! O pozisyonlar için yapılacak alımlarda KPSS istenmiyor! İşte tek şart!

İş arayanlara müjde. O pozisyonlar için KPSS puanı aranmıyor. İşte istenilen şartlar!

Deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin derinliğinin sığ olmasının yıkıcılığı artırdığı belirtiliyor. Peki deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Tek-Art Kalamış Haberi

Tek-Art Kalamış


Koç Holding'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:


T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, sermayesinde %75,92 paya sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş.ye (Tek-Art Kalamış) iletilen Ekte yer alan yazıda; yeniden hazırlanan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili sürecin tamamlanmasını müteakiben Tek-Art Kalamışın İşletme Hakkı Devri Sözleşmesinin imzalanması için davet edilmesinin planlandığı belirtilmektedir. Özelleştirme süreci ile ilgili önemli gelişmeler kamuya...