20 / 04 / 2024

Tek Dönüşüm şirketi iletişim

Tek Dönüşüm şirketi iletişim

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Jm Geri Dönüşüm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jm Geri Dönüşüm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Asıf tarafından kuruldu. 

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadi Evransel tarafından kuruldu. 

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güngör Yılmaz tarafından kuruldu. 

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Çelik tarafından kuruldu. 

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Durmaz tarafından kuruldu. 

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Tek Dönüşüm şirketi iletişim Haberi

Tek Dönüşüm şirketi iletişim

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel yağ atıklarının geri dönüşümünü, toplanmasını, korunmasını ve depolamasını yapmak.2- Her türlü evsel ve sanayii ile alakalı atık yağların ve kimyasalların ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla entegre tesislerde, makina ve sanayii tesislerinde dönüşümünü,yapmak,granül hale getirmek, bunlarıngranül halde veya ham olarak ilgili sanayilere satışını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi adres: Esentepe Mah.2952.Sk.Küçük San.Sit.3 Blok Kat:1 No:7/A...