29 / 03 / 2024

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat nerede

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat nerede

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler’de  300  bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Sarı, Mohammad Soufı  ve Mohamad Alghadnan tarafından kuruldu.

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulur ve İbrahim Arı ortaklığında kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Repa Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Repa Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Özkan tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alpay tarafından kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat nerede Haberi

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat nerede

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu. 


Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...