25 / 04 / 2024

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükselen Hep İstanbul Evleri projesinde ev fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 1424 daire yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 387 bin 500 TL'den başlıyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Tekfen Emlak Hep İstanbul satılık daire!

Toplam 1424 daireden meydana gelen proje 11 blok şeklinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Hep İstanbul teslimleri!

TEM ve E-5 bağlantı yollarının kesişiminde yükselen projede daireler 11 blok şeklinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul teslimleri 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen ödeme şartları!

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen ödeme şartları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyor...

HEP İstanbul Tekfen ödeme şartları!

Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş tarafından inşa ediliyor. Proje 56 bin 800 metrekare alan üzerine İstanbul Esenyurt'ta inşa edildi...

Tekfen Hep İstanbul güncel fiyat ve ödeme listesi!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede 1.424 daire ve 11 ticari birim bulunuyor. İşte Tekfen Hep İstanbul güncel fiyat ve ödeme listesi...

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen fiyatları 2017!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor. Projede kredisiz faizsiz ödeme planı sunulan kampanya uygulanıyor...

Hep İstanbul Tekfen Evleri 2017 fiyatları!

Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirildi. Projede sıfır peşinatla ya da kredisiz veya faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor...

Tekfen Emlak HEP İstanbul ödeme koşulları!

Tekfen Emlak HEP İstanbul ödeme koşulları kapsamında yüzde 4 peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor...

Tekfen Emlak HEP İstanbul fiyatları!

Toplam 1.424 konut ve 11 ticari birimden meydana gelen Tekfen Emlak HEP İstanbul fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Tekfen HEP İstanbul'da yüzde 4 peşinatla!

Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından yükselen HEP İstanbul projesinde yüzde 4 peşinatla daire sahibi olunuyor. Projede 1.424 konut ve 11 ticari birim bulunuyor.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak'ın yönetiminde söz sahibi!

Tekfen Holding yönetimde söz Sahibi olan personellerini açıkladı. Tekfen Emlak Geliştirme'de söz sahibi olan personel Zeynep Hüveyda Oral olarak açıklandı.

HEP İstanbul’da ‘Taksite Mola’ kampanyası ile 2016’da taksit ödenmeyecek!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Tekfen HEP İstanbul'da 311 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Esenyurt HEP İstanbul'da ödemeler seneye başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim Haberi

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim

Tekfen Emlak Geliştirme  A.Ş. tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesi 1.424 konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. Proje 56 bin 800 metrekare arsa alanına sahip. 


İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükselen  Hep İstanbul Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Esenyurt HEP İstanbul Evleri ev fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin  iki bloğunda teslimler başladı, tamamı Nisan ayında teslim edilecek. 


HEP İstanbul Evleri projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor. 


Tekfen HEP İstanbul satış listesi 2017!


1+1 daireler 370 bin TL'den,

2+1 daireler 530 bin TL'den,

3+1 daireler 640 bin TL'den,

4+1 daireler 1 milyon TL'den başlıyor.



Adres : Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı Esenyurt/İstanbul


Tel : 444 8 437

Web : http://hepistanbul.com.tr/

Özge...