27 / 04 / 2024

tekfen halka arzda talep patlaması

tekfen halka arzda talep patlaması

Tekfen Holdingin halka arzında, yurt içi ve yurt dışı yatırımcılardan toplam 9 kat talep geldi.

Halka arzda dikkat edilmesi gereken 10 madde!

Borsada halka arz heyecanı tavan serileriyle yeniden başlarken halka arzlarda dikkat edilmesi gereken bazı detaylar da bulunuyor. Peki halka arzda nelere dikkat edilmeli? İşte Borsa Filozofu'nun resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım....

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Limak Çimento halka arz oluyor! Halka arzda hangi bankalar var ve kaç lot verecek?

Limak Doğu Anadolu Çimento San. ve Tic. A.Ş. halka arz olacak. Yapılan açıklamada firmanın halka arz büyüklüğü 2.52 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. Limak Çimento'nun, halka açıklık oranı da yüzde 31 olarak kaydedildi. Toplam olarak 155 milyon lot bireysele eşit miktarda dağıtılacak.

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Halka arzda 9 ayda kırılması güç rekor! Tam 3 milyon yeni yatırımcı geldi!

Borsa İstanbul'da 2023’ün ilk 9 ayında 39 şirket halka arz oldu. Aynı zamanda, arzların büyüklüğü 51,5 milyar lirayı buldu.

Kaleseramik halka arzının büyüklüğü 2,73 milyar TL oldu! Planlananın 3,3 katı talep geldi!

Kaleseramik'in halka arzda planlanan tahsisatın toplam 3,3 katı talep gelirken, halka arzının büyüklüğü 2,73 Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Fuzul GYO halka arzda son dakika! Fuzul GYO hangi bankalarda var? Fuzul GYO halka arz detayları!

Fuzul GYO halka arzda son dakika... Fuzul GYO hangi bankalarda var? Fuzul GYO halka arz detayları...

Borsa İstanbul'da rekor kırıldı! Geçen hafta 300 bin yeni yatırımcı geldi! 

Borsa İstanbul’da artış sürerken, 2-9 Haziran haftasında 300 bin yeni yatırımcının geldiği belirlendi. Bu sene halka arzda da 25.9 milyar lira ile TL bazında şimdiden rekora imza atıldı. 

Uzay ve savunma sanayinin incisi oldu! Halka arzda rekor kırıldı! 

Uzay ve savunma sanayii alanında güçlü isimlerden biri olan SDT, yüzde 21,12’lik bölümünü halka arz etti.

Yatırımcılar dikkat! Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! İşte o şirket hakkında bilinmesi gerekenler!

Son dönemlerde yıldızı iyice parlayan borsaya bir şirket daha geliyor. SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri AŞ, halka arzda talep toplama sürecine başladı. Peki bu şirketin yöneticisi neler açıkladı?

Rekabet Kurumu’ndan Martı’ya soruşturma! Halka arzda ilk aşamaya hazırlanıyordu

Rekabet Kurulu, Martı Scooter'lerin şirketi olan Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma açtı. İşte detaylar…

tekfen halka arzda talep patlaması Haberi

tekfen halka arzda talep patlaması



Tekfen Holdingden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14-16 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arzda 9 kat talep gelen ve piyasa değeri 1,7 milyar YTL'ye yaklaşan holding hisseleri, 5,70 YTL arz fiyatı ile İMKB'de işlem görmeye başlayacak.


Toplam 16 bin 866 yatırımcının katıldığı halka arzda ek satış hakkının da kullanımıyla şirketin halka açıklık oranı yüzde 34,5 oldu.


Halka arzda payların yüzde 69,5'i yurt dışı kurumsal yatırımcılara, yüzde 30'u yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 0,5'i yurt içi kurumsal yatırımcılara satıldı.


96 adet yurt dışı kurumsal yatırımcıdan toplam 556 milyon 209 bin 773 lot talep gelirken, bu yatırımcılardan 86 tanesine 71 milyon 158 bin 826 lot dağıtım yapıldı.


6 milyon 198 bin 583 lot talep gelen 121 adet yurt içi kurumsal yatırımcıya 511 bin 934...