24 / 04 / 2024

Tekirdağ Çorlu millet bahçesi

Tekirdağ Çorlu millet bahçesi

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağ Çorlu'ya millet bahçesi müjdesi!

Millet Bahçesi projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesi için düğmeye bastı.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çorlu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çorlu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 sosyal konut projesi...

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

TOKİ Tekirdağ Çorlu 760 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştiriyor.

Tekirdağ Çorlu millet bahçesi Haberi

Tekirdağ Çorlu millet bahçesi

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1 Etap 570 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/43982 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Tekirdağ İli...