23 / 04 / 2024

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi

Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 8 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Hayrabolu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Hayrabolu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 20 bin 625 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak Tekirdağ'da arsa satıyor! Hayrabolu'da 20 bin 625 liraya arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Hayrabolu'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi Haberi

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:


İKN    :    2020/757053 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet...