28 / 03 / 2024

Tekirdağ inşaat işçisi

Tekirdağ inşaat işçisi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir inşaatta çalışan Pakistanlı işçi mantolama yaptığı sırada iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Tekirdağ inşaat işçisi Haberi

Tekirdağ inşaat işçisi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir binanın dış cephesini mantolama yapan Pakistan uyruklu 26 yaşındaki Rashed Mesieh dengesini kaybederek iskeleden düştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, inşaattaki çalışanların olayı haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri işçiyi hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Mesieh, müdahaleye rağmen...