25 / 04 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları son durum

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları son durum

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki yatırımları inceledi.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları son durum Haberi

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daha yaşanılabilir ve modern bir Tekirdağ için yatırımları son sürat devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda yapımına başlanılan Süleymanpaşa ilçesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile Su Ürünleri Hali, yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yapımları son sürat devam eden tesislerin inşaatlarını inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu'ndan konu ile ilgili bilgiler aldı.

"ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Albayrak açıklamasında "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halimiz 2020 yılının Ocak ayında, Su Ürünleri Halimiz ise 2020 Balık Sezonunda faaliyetlerine başlayacaktır. Tesislerimizin vatandaşlarımıza hayırlı...