29 / 03 / 2024

tekirdağ sultanköy toki konut başvurusu

tekirdağ sultanköy toki konut başvurusu

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekirdağ Limanı açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Limanı (Ceyport) ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Tekirdağ Büyükşehir'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıkları ile ilgili bilgilendirmelerin 2. etabını kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

tekirdağ sultanköy toki konut başvurusu Haberi

tekirdağ sultanköy toki konut başvurusu

TOKİ'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de hayata geçirdiği 232 konutluk alt gelir grubu projesindeki 4 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. 


Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki  projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Marmara Ereğli şubesi aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Marmara Ereğli Şubesi olacak. 


2+1 olarak tasarlanan Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki projesinde dairelerin fiyatları 78 bin lira ile 81 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Satış duyurusu için tıklayın





Önerilen Bağlantı :