28 / 03 / 2024

tekkeköy ihale ilanları

tekkeköy ihale ilanları

Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Tekkeköy'de yer alan gayrimenkulü 17 milyon 539 bin 616 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği 2023 yılı Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Yeni yılın ilk fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 54 bin bin TL'ye KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında satış bedeli 54 bin TL şeklinde belirlenen imarlı arsa da bulunuyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf imarlı arsayı 46 bin TL'ye satacak!

Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'da bulunan konut imarlı arsayı da 46 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale ilanı...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde hem imarlı hem de KDV'den muaf arsayı 80 bin TL'ye satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ve merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 80 bin lira olarak açıklanan konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa KDV'den de muaf...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! KDV'den muaf imarlı arsayı 64 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 64 bin Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da mevcut. İşte söz konusu arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

tekkeköy ihale ilanları Haberi

tekkeköy ihale ilanları

Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Tekkeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 17 milyon 539 bin 616 TL olarak belirlendi.


Tekkeköy Belediye Başkanlığından:
Tekkeköy Belediyesi sınırları dahilinde mülkiyeti Belediyemize ait 1/1000 ölçekli imar planında sanayi alanına (Taks:0.60, E:1.50, yükseklik serbest) isabet eden ve imar parseli olan Tekkeköy tapunun 1716 ada 2 parsel nolu 50.113,19 m2 taşınmazın (arsanın) satışı yapılacaktır.
Taşınmazın (arsanın) satışı Tekkeköy Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda 14.04.2020 Salı günü saat 10.00’da 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35. maddesine göre kapalı teklif açık artırma usulü ile yapılacak olup komisyon gerek gördüğü takdirde 2886 sayılı Kanunun 40. maddesi gereğince sözlü veya yazılı teklif almak suretiyle ihaleyi sonuçlandıracaktır.
Taşınmazın muhammen bedeli 17.539.616,50 TL (OnyedimilyonBeşyüzotuzdokuzbin Altıyüzonaltı Türk Lirası Elli Kuruş) olup,...