19 / 04 / 2024

teknik yapı faiz oranları

teknik yapı faiz oranları

Ramazan ayına özel bir kampanya başlaian Teknik Yapı, yüzde 75'lik yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı faizi yüzde 0.80'e çekti!

Teknik Yapı Metropark projesindeki faiz oranlan 60 aya uzanan vadelerde sıfırlanırken, 120 aya yayılan tüm vadelerde daire sahibi olmak isteyenler için de konut finansman oranı yüzde 0.80'e çekildi.

TeknikYapı Metropark'ta faizi yüzde 0.80'e çekti!

Geçtiğimiz günlerde kredi faiz oranlarının yüzde 1’in üzerine kadar çıkması üzerine konut ihtiyacını ertelemek zorunda kalan tüketicilere Teknik Yapı' dan ‘Her zaman Yanınızdayız” mesajı geldi...

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları!

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında Teknik Yapı'nın 6 projesinden yüzde 0,98 faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Teknik Yapı'dan 0,98 faiz kampanyası!

Teknik Yapı, toplam 6 projesinde yüzde 0,98 faiz kampanyası başlattı. Kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli...

Teknik Yapı'dan enflasyonla mücadeleye destek!

Teknik Yapı enflasyonla mücadeleye destek verdi. Firma projelerinde yüzde 10 indirime ilave yüzde 10 ekstra indirim ve  72 ay 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Toplam 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana gelen Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Teknik Yapı Evora Denizli ödeme şekli!

Teknik Yapı Evora Denizli ödemelerinde 100 ay sıfır faiz taksit avantajı sunuluyor. Evora Denizli'de daireler Haziran 2018'de sahiplerine teslim ediliyor...

Teknik Yapı Metropark Konutları fiyat!

Teknik Yapı Metropark Konutları fiyat listesi 200 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Metropark İkitelli'de 100 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor...

Evora Denizli Teknik Yapı ödeme kampanyası!

Evora Denizli Teknik Yapı ödeme kampanyası kapsamında 100 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatlar!

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Metropark Evleri İkitelli'de ay sonuna kadar 0,70 faiz kampanyası geçerli...

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası!

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi 0,25'e indirdi!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yüzde 1,10'lara çıkan konut kredisi faiz oranlarına karşı müşterilerini desteklemek için kampanyayı uzattıklarını söyledi.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

teknik yapı faiz oranları Haberi

teknik yapı faiz oranları

Teknik Yapı konut sahibi olmak  isteyenlere isteyenlere Ramazan Bayramı hediyesini bayramdan önce veriyor. Şirket, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için "düşük faiz", "peşinat öteleme" ve "indirim" fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı. "Kampanyanın ön önemli ayağım oluşturan "düşük faiz" fırsatında, konut kredisi kanunu gereği maksimum daire fiyatının yüzde 75'i için kullanılan banka kredisindeki faiz oranlarına 36 ay, 48 ay ve 60 aya özel olarak Teknik Yapı desteği geldi. 


YÜZDE 12 İNDİRİM SEÇENEĞİ 

Bankalardan kredi kullanmak isteyen müşteriler 60 ay için yüzde 0.39,48 ay vadede yüzde 0.25 ve 36 ay vadede yüzde 0 konut kredi faiz oram ödeyecek. Vadeyi 60 aydan 120 aya kadar daha uzun dönem 0,73 oranında kredi avantajı sunulacak. Teknik Yapı, bu fırsat-...