20 / 04 / 2024

Teknik Yapı Kartal projesi

Teknik Yapı Kartal projesi

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Can Kartal ve Yıldırım Kartal ortaklığında kuruldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemistan Yaşin tarafından kuruldu.

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Eksilmez tarafından kuruldu. 

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gökdemir ve Beşir Gökdemir ortaklığında kuruldu. 

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Teknik Yapı Deluxia Park Kartal ödeme şekli!

Cazip ödeme seçenekleri sunulan Deluxia Park projesi İstanbul Kartal'da Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Teknik Yapı Deluxia Park Kartal ödeme şekli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da yükselen Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 364 daire ve 34 ofisten oluşuyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal projesi Haberi

Teknik Yapı Kartal projesi

Teknik Yapı'nın Kartal'da Orhantepe Mahallesi Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında kentsel dönüşüm kapsamında inşa edeceği yeni projenin detayları belli oldu.


222 milyon 300 bin TL'ye mal olacak projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak.


Parsel üzerindeki 24 bloklu Yücel Sitesi yıkıldıktan sonra inşa çalışmaları başlayacak. Hafriyat çalışması her blok için ayrı ayrı yapılacak olup, hafriyat işlemleri 1 yıl içerisinde tamamlanacak.


20 bin 972,40 metrekarelik açık alan üzerinde toplam 156 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Projede konut alanı 99 bin 513 metrekare olarak belirlendi. Projedeki dükkan alanı ise 2 bin 635 metrekare olarak tespit edildi. 


Proje kapsamında spor salonu ve...