27 / 04 / 2024

teknik yapıdan yeni 8 proje

teknik yapıdan yeni 8 proje

Gayrimenkul sektörünün güçlü oyuncularından Teknik Yapı, 2014 yılında yeni projelerinin startını vermeye hazırlanıyor. Şirketin 5.073 konutluk Evora İstanbul ise bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Teknik Yapı'dan 4 projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı 4 projede hem peşinde yüzde 10 indirim fırsatı hem de yüzde 25'ini peşin kalanını 48 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor. Peki hangi projelerde bu fırsat geçerli? İşte detaylar...

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Fatih Solmaz tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan üç otuza ev kampanyası! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyası için son gün 30 Eylül 2019. Sadece 30 ev için geçerli kampanyada indirime ek 0.99 vade farkı uygulanıyor. 

teknik yapıdan yeni 8 proje Haberi

teknik yapıdan yeni 8 proje

Son 5 yıl içinde 6 bin 958 dairenin inşaatına başlayan Teknik Yapı, her gün 4 daireye denk gelen bu süreçte verdiği taahhütleri zamanında gerçekleştiriyor. 

Marka aynı döneme denk gelen süre içinde ise 6 bin 411 daireyi sahiplerine teslim ederek bir rekora imza attı. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu yılın sonunda 5 bin 073 konutluk Evora İstanbul'un tesliminin tamamlanmasıyla günlük daire teslim sayısının 4'e çıkacağmı söyledi. 2014 yılında da hız kesmeden yoluna devam edecek Teknik Yapı, bu yıl içinde toplu konut ve butik kapsamında 8 ayrı projenin startını vermeyi planlıyor. 


8 projenin hazırlığı var 


Teknik Yapı markası olarak 2013'te sağladıkları başarıyı 2014'e de taşımayı hedeflediklerini dile getiren Umut Durbakayım, bu yıla irili ufaklı 8 ayrı proje ile damga vurmak istediklerini belirtti....