29 / 03 / 2024

Tekstilkent Plaza 2

Tekstilkent Plaza 2

Türkiye'de son yıllarda yapımı hızla artan gökdelenlere örnek yapılar hangileridir? İşte Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinatla! Teslimler 2 ay sonra!

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor. Cevizlibağ metrobüs durağına 3 dakikalık mesafede yer alan projenin teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Yeşil GYO olağanüstü genel kurulu 2. toplantı tarihi belli oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağanüstü genel kurulunun 2. toplantısı 28 Ocak 2020 tarihinde Yeşil Plaza'da gerçekleştirilecek...

Yeşil Plaza 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait 1/2 hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

Nurol Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi, 2 pafta, 4064 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı Nurol Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Akdemir Plaza Binası'na yeni tadilat yapılacak!

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Tekstilkent Plaza 2 Haberi

Tekstilkent Plaza 2

Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri!

Yüksekliği bakımından dev boyutlu bina olarak tabir edilen yapılar "gökdelen" olarak karşımıza çıkıyor. 100 metreden daha yüksek yapılar gökdelen olarak kabul ediliyor. 


Türkiye'de İstanbul başta olmak üzere son yıllarda gökdelen sayısında hızla artış yaşanıyor. Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri aşağıda sıralanmıştır.


Türkiye'nin en yüksek gökdelenleri:

* 2010 yılında İstanbul'da yapılan 54 kata sahip ve 261 metre uzunluğunda Sapphire,

* 2010 yılında İstanbul'da yapılan 55 kata sahip ve 210 metre uzunluğunda Anthill Residans 1,

* 2011 yılında İstanbul'da yapılan 55 kata sahip ve 210 metre uzunluğunda Anthill Residans 2,

* 2012 yılında İstanbul'da yapılan 56 kata sahip ve 198 metre uzunluğunda Varyap Meridian 1,

* 2000 yılında İstanbul'da yapılan 52 kata sahip ve 181 metre uzunluğunda İşbank Kulesi 1,

* 2012 yılında İstanbul'da yapılan 52 kata...