19 / 04 / 2024

tekzen yapı market etiler şubesi

tekzen yapı market etiler şubesi

İstanbul'da daha önce Saklıcennet ve Merter'de şubesi olan Tekzen Yapı Market son şubesini Etiler'de açtı...

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

ŞOK Market'te yüzde 50'ye varan indirim! Domestos çamaşır suyu 124 TL'ye, 8 kg toz deterjan 129 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta yüzde 10'dan yüzde 50'ye varıncaya kadar indirim yapılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Migros Sanal Market'te dev indirim! Çay 34,95 TL'ye,  Süzme peynir 69,90 TL'ye, margarin 8,50 TL'ye düştü

Migros Sanal Market'te büyük indirim başladı. 19-25 Mayıs tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olacak indirimlerde çaydan peynire, margarinden çamaşır suyuna kadar pek çok ürün yer alıyor. İşte Migros Sanal Market indirimi ve fiyat listesi...

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi! Bankkart ile yapılan market alışverişlerinde 150 TL kazanma fırsatı!

Bankkart ile market alışverişlerinde toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı! Tek seferde 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar için büyük avantaj...İşte bütün ayrıntılar...

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından market alışverişlerine destek olması amacıyla kampanya başlatıldı.

tekzen yapı market etiler şubesi Haberi

tekzen yapı market etiler şubesi
Çoğu uluslararası organik sertifikalı ve kendi üretimi olan ürün çeşitliliğiyle İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan Tekzen Yapı Market Merter ve Saklıcennet'teki corner mağazalarına ek olarak Etiler'de şube açtı. Mağazada ev dekorasyonu dışında, özel bakım ürünleri, kokular, kremler gibi organik cilt vücut ürünleri de...