23 / 04 / 2024

telefon borcu için ek süre

telefon borcu için ek süre

Telefon ve internet fatura borçlarından dolayı abonelere icra takibinden önce yazılı uyarı yapılacak. Borç için 15 günlük ek süre tanınacak. Uygulama test sürecinin ardından başlatılacak...

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular bugün sona erecek. İşte Akbank'ın 0 faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar...

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

Vergi borcu olanlar için flaş gelişme! Merakla bekleniyordu! İşte alınan karar

Vergi borcu olan vatandaşların merakla beklediği karar alındı. Verilen cezaları ödeyen vatandaşlar için mutlu edici haber ilan edildi. Borç affı ile alakalı karar nedir? Merak edilen ayrıntılar haberimizde.

iPhone kullanıcıları dikkat! Telefonunuzun yavaşlamaması için hemen bunları yapmaya başlayın!

iPhone kullanıcıları, uzun süreli kullanımlarda telefonlarının yavaşladığından ve pilinin çok yavaşladığından şikayetçi. Bunu önlemek için birçok kişi yeni telefonlar aldı. Yeni bir telefon satın almadan önce, telefonunuzu hızlandırmanın birkaç yolu vardır. İşte iPhone'unuzu hızlandırmak için bazı b

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

MIUI 14 listesi her geçen gün büyüyor! Liste güncellendi! Bu sefer o telefon için geldi!

Xiaomi, Xiaomi 14X modelleri için yakın zamanda duyurulan MIUI 12 Global sürümünü yayınladı. Detaylar için buraya tıklayın!

Taksitlendirilen borçlar için devrim niteliğinde karar! Resmi Gazete’de yayımlandı! Her şey sil baştan değişiyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası vatandaşlara sağladığı kolaylıklara bir yenisi daha eklendi. Bu çerçevede taksitlendirilen borçlar için borcun yüzde 10 oranının ödenmeden "borcu yoktur" yazısı verilmeyeceği şartı 31 Temmuz tarihine kadar kaldırıldı.

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 19 TL'ye kadar dayanan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

telefon borcu için ek süre Haberi

telefon borcu için ek süre

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, telefon ve internet fatura borçlarından dolayı abonelere icra takibi başlatılmadan önce yazılı uyarı yapılacağını ve borcun ödenmesi için 15 günlük ek süre tanınacağını açıkladı.


Bakan Elvan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından "Borç ve Alacak Bilgilerinin Sorgulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar" konulu yeni bir düzenleme yapıldığını bildirdi. Vatandaşların telefon ve internet abonelikleriyle ilgili borç ve alacaklarını internet üzerinden takip etmelerine imkan sağlandığını belirten Elvan, şunları kaydetti:


"Cep telefonu, sabit telefon ve internet hizmetleri vatandaşlar tarafından yaygın bir şekilde kullanılıyor. Özellikle cep telefonu ve internet hizmetleri alanında yaşanan yoğun rekabetin sonucu olarak işletmeciler cazip kampanyalarla abone sayılarını arttırmaya çalışıyor. Vatandaşlar da mevcut aboneliklerini sonlandırıp numara taşıma ya da yeni abonelik yoluyla kendi kullanım ve...