26 / 04 / 2024

Teleset Mobilya Ve Güneşli resimleri

Teleset Mobilya Ve Güneşli resimleri

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Ve Güneşli Evleri ne zaman teslim? 267 bin TL'ye!

Ve Güneşli Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Ve Güneşli Evleri kapsamında yer alan konutlar 2014 yılının Kasım ayı içinde teslim edilecek

Teleset Mobilya Ve Güneşli görselleri !

Teleset Mobilya Ve Güneşli projesi kapsamında yer alan konutların 2014 yılının Kasım ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Raşo ve Servet Alabaş ortaklığında kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Seda Bağış tarafından kuruldu.

Teleset Mobilya Ve Güneşli resimleri Haberi

Teleset Mobilya Ve Güneşli resimleri

Ve Güneşli projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Bağcılar, Güneşli Bölgesi'nde yükseliyor. Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Ve Güneşli Evleri projesi, Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Toplamda arsa alanı 32 bin metrekare şeklinde belirlenen proje kapsamında 3 blok bulunuyor. Projede toplam konut sayısı ise 214.


Ve Güneşli Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. 


Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları!

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları satış ofislerinden öğreniliyor. Ve Güneşli Evleri teslim tarihi 2014 senesinin Kasım ayı olarak planlanıyor. 


Ve Güneşli Evleri kapsamında yüzme havuzundan fitness centera ve saunaya kadar sosyal yaşam alanları sunuluyor. 


Ve Güneşli Evleri adres bilgileri: Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL


Ve Güneşli...