28 / 03 / 2024

tem avrasya fuzul projesi

tem avrasya fuzul projesi

Fuzul İnşaat'ın İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Tem Avrasya Evleri projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Tem Avrasya Fuzul Evleri satış ofisi!

Tem Avrasya projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek. Proje kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirildi...

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO tarafından Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer stoklardan bu yıl beklenen satış hasılatı rakamları açıklandı. İşte o rakamlar... 

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları!

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları detayları ve Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi...

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

tem avrasya fuzul projesi Haberi

tem avrasya fuzul projesi

2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleriyle İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları Fuzul İnşaat imzası taşıyor. TEM Avrasya Evleri projesi 17 ve 18 katlı altı blok olarak yükseliyor. 


Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Evleri, 612 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. TEM Avrasya Evleri'nde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 


TEM Avrasya Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinat verildikten sonra 120 aya kadar banka kredisiyle ya da firma bünyesinde 24 ay vadeli ödeme yapılabiliyor. 


Gaziosmanpaşa Tem Fuzul Evleri fiyatları!

Fuzul TEM Avrasya ev fiyatları 450 bin TL ile 1 milyon 20 bin TL arasında değişiyor. Proje 18 bin 621 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Evleri ortak alanlarında, Türk hamamı, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi...