28 / 03 / 2024

TEM Point Nata Gül Proje ödeme planı

TEM Point Nata Gül Proje ödeme planı

TEM Point Nata-Gül Proje ödeme planı kapsamında 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. TEM Point Sultangazi projesinde fiyatlar 278 bin liradan başlıyor...

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

Tem Point Konutları 10 bin TL peşinatla!

Gül Proje tarafından Tem'in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Point projesinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor...

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Tem Point Sultangazi ödeme şekli!

Tem Point Sultangazi ödeme şekli kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazaya yer veriliyor...

Sultangazi Tem Point ödemeleri!

Sultangazi Tem Point ödemeleri kapsamında 0 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Projede toplam 468 normal daire, 444 rezidans konut ve 270 adet mağazaya yer veriliyor...

Tem Point Projesi'nde 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Projede lansmana özel ödeme fırsatları sunuluyor..

TEM Point Nata Gül Proje ödeme planı Haberi

TEM Point Nata Gül Proje ödeme planı


Nata Holding ve Gül Proje işbirliğiyle yükselen TEM Point projesi 686 konut, otel, AVM ve hastane alanından meydana geliyor. 5 blok olarak tasarlanan TEM Point projesi 73 bin 409 metrekare alanda inşa ediliyor.


TEM Point projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. TEM Point Sultangazi projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.



TEM Point Nata-Gül Proje ödeme planı!


TEM Point Nata-Gül Proje ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendikten sonra geriye kalan tutar 30 ay vade farkı olmadan taksitli olarak ödeniyor.


Sultangazi TEM Point Evleri'nde konutların alanları 47 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiyor. TEM Point Sultangazi projesi Eylül 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor.


TEM Point Evleri Sultangazi projesinde 1+0 dairelerde fiyatlar 278 bin liradan, 1+1...