18 / 04 / 2024

TEM Point proje ödeme planı

TEM Point proje ödeme planı

TEM Point Evleri Sultangazi satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Point Sultangazi projesinde 30 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem 34 İkitelli projesi geliyor! Yeni Proje!

Akyapı ve Eşbah Yapı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Tem 34 İkitelli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje ulaşım kolaylığı açısında eşsiz konumda yükseliyor..

Tem Avrasya Gaziosmanpaşa fiyat ve ödeme planı!

Teslimleri 2019'da yapılacak olan Fuzul Tem Avrasya projesinde fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Proje TEM’in hemen yanı başında yükseliyor..

Fuzul Tem Avrasya fiyatları 2018!

2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Tem Avrasya projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor.Proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip..

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje Fuzul İnşaat  imzası ile yükseliyor.

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem 34 Tahtakale projesi geliyor!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükselecek olan Tem 34 Tahtakale projesi ticari proje olarak hayata geçiriliyor. Proje bahar aylarında satışa sunulacak...

TEM Point proje ödeme planı Haberi

TEM Point proje ödeme planı


Gül Proje ve Nata Holding İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen TEM Point Evleri projesi İstanbul Sultangazi'de yükseliyor. TEM Point Evleri Sultangazi projesi Eylül 2018 tarihinde teslim ediliyor.


TEM Point Evleri Sultangazi projesi 686 adet konut, otel, hastane ve AVM alanından meydana geliyor. TEM Point Evleri Sultangazi projesi 73 bin 409 metrekare alanda inşa ediliyor.


TEM Point Evleri Sultangazi satış ofisi ile 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. TEM Point Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.


Sultangazi TEM Point Evleri projesinde 1+0 daireler 278 bin liradan, 1+1 daireler 447 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. TEM Point Evleri'nde konut alanları 47 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiyor.


TEM Point Evleri Sultangazi'de yüzde 25 peşinatla 30 ay vade...