19 / 04 / 2024

Tema İstanbul lansman ne zaman

Tema İstanbul lansman ne zaman

Türkiye’nin en büyük özel sektör karma kullanım gayrimenkul projesi olma özelliği taşıyan Tema İstanbul'un lansmanı 3 Temmuz'da gerçekleşiyor...

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

Tema İstanbul Bahçe projesi Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 363 daireden meydana geliyor. İşte 18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi...

Tema İstanbul Bahçe fiyat!

Tema İstanbul Bahçe projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 5 bin 200 TL'den başlıyor...

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul Bahçe basın lansmanı 29 Kasım'da!

Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul geliştirme projesi Tema İstanbul’un merakla beklenen 2. etabı için lansman tarihi açıklandı.

Tema İstanbul'un yüzde 85'i satıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam başladı. Orta gelir grubundaki aileleri hedefleyen projeden lansman döneminde ev alanlar yüzde 35 kâr sağladı. Projede son 500 daire sahiplerini bekliyor.

Tema İstanbul Atakent'te 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesindeki daireler 68 metrekareden başlayan alanlara sahip bir şekilde tasarlandı.

Tema İstanbul projesinde 1+1'ler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor

Tema İstanbul Atakent'te 2+1 daireler 360 bin TL'den!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla gerçekleştirilen Tema İstanbul Atakent projesi 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerinde hayata geçiriliyor.Projede 2+1 daire fiyatları 360 bin TL ile 369 bin TL arasında değişiyor.

Tema İstanbul Atakent'te daireler 280 bin TL'den başlıyor!

333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa edilen Tema İstanbul Atakent projesi Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçiriliyor.Tema İstanbul Atakent'te daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent'te 3+1'ler 530 bin TL!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa ediliyor.

Tema İstanbul lansman ne zaman Haberi

Tema İstanbul lansman ne zaman

Mesa, Artaş-Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul, Türkiye’nin en büyük özel sektör karma kullanım gayrimenkul projesi olma özelliği taşıyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yer alan proje, 3 Temmuz günü görücüye...