28 / 03 / 2024

Tema Yapı Malzemeleri iletişim

Tema Yapı Malzemeleri iletişim

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi.

Tema Yapı Malzemeleri iş süreçlerini yeniden belirledi!

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi.

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Kılıç Plaza'da kuruldu.

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi'nde kuruldu.

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Altınışık Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Dönmez, Hakan Yiğit, Osman Yiğit tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Salim Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuş Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Tema Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Tema Yapı Malzemeleri iletişim

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi. Bayi ürün ihtiyaçlarından ödeme koşullarına, müşteri şikayet yönetiminden ürün transfer dönemlerine kadar tüm süreçleri düzenleyen bu proje sayesinde şirketin karlılık ve büyüme rakamlarında da sıçrama hedefleniyor. Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak bir projeyi daha hayata geçirdi. Sektörün deneyimli isimlerinden Tema Yapı Malzemeleri Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı’nın liderliğinde Tema Yapı Malzemeleri, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensiplerini hazırlayarak hayata geçirdi. Tema Yapı Malzemeleri çalışanlarından bayilerine kadar tüm paydaşların çalışma kurallarını yeniden belirleyen bu çok özel proje çerçevesinde, şirketin kısa vadede karlılık ve büyüme rakamlarının yükselmesi hedeflenirken aynı zamanda marka değerinin...