24 / 04 / 2024

Tema Yapı Malzemeleri iş süreçlerini yeniden belirledi!

Tema Yapı Malzemeleri iş süreçlerini yeniden belirledi!

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi.



Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi. Bayi ürün ihtiyaçlarından ödeme koşullarına, müşteri şikayet yönetiminden ürün transfer dönemlerine kadar tüm süreçleri düzenleyen bu proje sayesinde şirketin karlılık ve büyüme rakamlarında da sıçrama hedefleniyor. Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak bir projeyi daha hayata geçirdi. Sektörün deneyimli isimlerinden Tema Yapı Malzemeleri Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı’nın liderliğinde Tema Yapı Malzemeleri, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensiplerini hazırlayarak hayata geçirdi. Tema Yapı Malzemeleri çalışanlarından bayilerine kadar tüm paydaşların çalışma kurallarını yeniden belirleyen bu çok özel proje çerçevesinde, şirketin kısa vadede karlılık ve büyüme rakamlarının yükselmesi hedeflenirken aynı zamanda marka değerinin artırılmasına da katkı yapması bekleniyor. Etkin ve verimli yönetim Tema Yapı Malzemeleri’nde 2015’i yeniden yapılanma yılı olarak değerlendirdiklerini ve buna uygun olarak tüm iş süreçlerini de yeniden gözden geçirdiklerini söyleyen Tema Yapı Malzemeleri Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı,  “72 maddeden oluşan ve Tema Yapı Malzemeleri’nin tüm çalışma kural ve prensiplerini belirleyen projemizi de hayata geçirdik. Bu proje; şirketimiz için büyük önem taşıyan bayilerimizle ilişkilerimizi etkin ve verimli bir şekilde yönetmemizi  aynı zamanda pazarlama, finans ve iletişim alanlarında daha organize hareket etmemizi sağlayacak” dedi. 


Sektöre örnek olacak 

Bayi ürün ihtiyaçlarından ürün transfer dönemlerine, ödeme koşullarından müşteri şikayet yönetimine kadar tüm iş süreçlerini kapsayan projenin Tema Yapı Malzemeleri’nin büyüme ve verimlilik artışı hedeflerine de olumlu katkı yapacağına dikkat çeken Oğuz Odabaşı, “Tema Yapı Malzemeleri, 2015 yılı itibarıyla büyük bir atağa kalktı ve yeniden yapılanma için düğmeye basıldı. Bugüne kadar çok başarılı çalışmaları hayata geçirdik. Tema Yapı Malzemeleri, hedefe ulaşmak için atağa kalkmış durumda” açıklamasını yaptı. Odabaşı, Tema Yapı Malzemeleri çalışma kural ve prensiplerinin sektöre de örnek olacak referans bir proje olduğunu da sözlerine ekledi.


Geri Dön