28 / 03 / 2024

temizlikçi

temizlikçi

Ev ya da iş yerlerinde çalıştırılan gündelikçilerin kuponla sigortalanması 1 Nisan 2015’ten itibaren zorunlu oluyor. Sigorta yaptırmayanlara 134 lira ceza yolda! İşte Torba Yasa'yla gelen düzenlemenin detayları...

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

İŞKUR duyurdu: Türkiye genelinde ilkokul mezunu 4.340 temizlik işçisi alınacak! İşte İŞKUR başvuru ekranı...

İŞKUR iş ilanlarını güncelledi. Bu Türkiye genelinde 4.340 temizlik işçisi alımı yapacak. Ayrıca İŞKUR'da diğer meslekler için 138.639 açık iş ilanı bulunuyor. İşte detaylar...

İŞKUR duyurdu! 81 ilde başvurular başladı! En az ilkokul mezunu işçi alımı ve tüm detayları açıklandı!

İŞKUR 81 ilde ilkokul mezunu 5.585 temizlik işçisi alımı yapacağını ilan etti. Peki, başvuurlar nereden nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Uğursuz gökdelen! 

Maslak'ta 20 yıldır natamam durumda kalan ve şimdi yeni bir şirket tarafından inşa edilen gökdelende 7. kattan asansör boşluğuna düşen temizlik işçisi yaşamını yitirdi. Aynı gökdelende, 2012 yılında denetim yapan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk de merdiven boşluğuna düşmüştü.

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Bosch BGS7POW1 800 W Toz Torbasız Süpürge 8 bin 680 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, verimli motor performansı ve turbo başlık sayesinde temizlik işlemini etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Hanımlar dikkat! Philips FC6724 Speed Pro 21.6 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge indirimde! 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Dikey Şarjlı Süpürge iki farklı hız ayarıyla 40 dakika boyunca kesintisiz temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler? 

Fakir Atria 4A Elektrikli Süpürge 890 watt motor gücü, 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve filtre sistemi ile temizlik işlemini gerçekleştirir.  Peki elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

Sinbo SVC-8601 Elektrikli Süpürge bin 235 TL! En ucuza nereden alınır? Teknik özellikleri neler? 

Sinbo SVC 8601 Elektrikli Süpürge, 890 watt motor gücü ve siklon filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki toz torbası yerine toz haznesine sahip olan elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler? 

temizlikçi Haberi

temizlikçi

Torba yasanın getirdiği en önemli yeniliklerden biri evlere temizliğe giden gündelikçilere sağlanan kuponla sigortalama kolaylığı oldu. Hemen bir şey yapmanıza gerek yok; gündelikçilerle ilgili yeni uygulama 1 Nisan 2015'ten itibaren başlayacak.


Bu süre içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) konuyla ilgili yönetmelikleri çıkaracak ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödeme kuponlarını bastıracak. Başvuru hem doğrudan SGK merkezlerine gidilerek hem de internet üzerinden yapılabilecek.


Öncelikle SGK'dan veya kurumun internet sitesinden alınacak form doldurularak, gündelikçi ile gündelikçi çalıştıran kişi tarafından imzalanacak. İşveren, sigorta primi ödemesini her ay banka hesabından otomatik ödeme talimatıyla yapabileceği gibi, SGK'dan veya kurumun internet sitesinden alınacak form doldurularak, gündelikçi ile gündelikçi çalıştıran kişi tarafından imzalanacak. İşveren, sigorta primi ödemesini otomatik ödeme talimatıyla ya da, SGK'nın bankalara bastıracağı kuponlarla yapabilecek.


Gündelikçi kadın çalıştıran herkes...