27 / 04 / 2024

Teona Ümitköy ev fiyatları

Teona Ümitköy ev fiyatları

Teona Ümitköy projesinde teslimler bu yıl içerisinde yapılacak. Kartallar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Teona Ümitköy fiyatları!

Mart sonunda satışa çıkacak olan Teona Ümitköy Evleri ön talep süreci devam ediyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje Ankara Ümitköy'de inşa ediliyor. Peki Teona Ümitköy fiyatları ne kadar?

Teona Ümitköy Ankara iletişim!

Teona Ümitköy Ankara iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Ön satışları devam eden projede yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

5 yıllık kiracıyı ev sahibi çıkarabilir mi? Kira tahliyesi ne demek?

Kiracılar, oturdukları yani kiraladıkları konutlar üzerindeki haklarını bilmek istiyor. İşte kiracıların merak ettiği detaylar!

Süt ürünlerine yeni düzenleme! Artık o uygulama olmayacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Türk Gıda Kodeksi (TGK) Fermente Süt Ürünleri Tebliği' Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, fermente süt ürünlerinin etiketindeki 'köy', 'ev', 'geleneksel çiftlik' ve 'yüzde 100' gibi ifadeler yasaklanmış oldu.

Marketlerde yeni dönem! 31 Aralık'tan itibaren artık bunları göremeyeceksiniz

Türkiye'deki marketlerle ilgili yeni bir karar alındı. Bu kapsamda 31 Aralık'tan itibaren süt ürünü etiketlerine "köy", "ev", "geleneksel" yazılamayacak.

Kiralara özel okul dopingi!

Ankara'nın Ümitköy, Çayyolu ve Yaşamkent’te kira fiyatları son günlerde kira ücretleri bir hayli arttı. İlçe sakinleri bu duruma bölgedeki özel okulların neden olduğunu dile getiriyor. 

Bu mahallelerde yaşayanlar dikkat!  

Köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülen İstanbul Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Ankara Ümitköy, Alacaatlı gibi yerlerin emlak vergisi muafiyeti kaldırıldı. 

Köy Zekeriyaköy ev fiyatları 2018!

İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek..

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018!

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

Vantage Ümitköy Evleri fiyatları!

Vantage Ümitköy Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Projenin mimari tasarımı ACE Mimarlık'a ait...

Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi!

20 bin 899 metrekarelik arsa alanına sahip Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor...

Vantage Ümitköy güncel fiyat!

Vantage Ümitköy güncel fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor.

Vantage Ümitköy fiyatları!

Nakit ve kredili olarak ödemelerin gerçekleştiği Vantage Ümitköy projesi Kalenderler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vantage Ümitköy fiyatları...

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

Teona Ümitköy ev fiyatları Haberi

Teona Ümitköy ev fiyatları

Teona Ümitköy projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. 3 katlı dört blok halinde yükselen Teona Ümitköy projesi 570 daireden meydana geliyor.


47 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Teona Ümitköy Evleri Ankara Ümitköy'de hayata geçirildi. Teona Ümitköy projesi Kartallar İnşaat  imzası taşıyor. 


Temmuz ayında teslimleri yapılacak olan Teona Ümitköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde yüzde 50 peşinat sonrasında kalan tutar 50 ay 0 faizle ödenebiliyor. 


Teona Ümitköy Evleri 2017 fiyat listesi!

1+1'ler 570 bin TL ile 648 bin TL

2+1'ler 625 bin TL ile 844 bin TL

4+1'ler 1 milyon 126 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor.


Adres : 8. Cadde 2555. Sokak No:1 (Kermes Sitesi Yanı) Ümitköy/Ankara


Tel : 0312...