26 / 04 / 2024

Tepe Aura Konutları Ömerli fiyat bilgisi

Tepe Aura Konutları Ömerli fiyat bilgisi

Tepe Aura projesi İstanbul Anadolu Yakası Ömerli'de hayata geçirildi. Tepe İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 3+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2020'de erişebilir konutlar inşa edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Öyle konutlarımız var ki yangın çıksa itfaiye giremiyor. Bunları erişebilir hale getirmemiz lazım'' dedi.

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Tepe Aura projesinde İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam, Tepe Aura projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti veriyor. İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin iddialı projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

İlk bina tamamlama sigortası poliçesi kesildi!

Türkiye’nin ilk bina tamamlama sigortası poliçesi, kefalet sigortası uzmanı Rosenberg & Parker aracılığıyla, Tepe İnşaat’ın İstanbul Ömerli’deki Tepe Aura Evleri projesi  için imzalandı...

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017!

16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Tepe Aura Çekmeköy Evleri 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 98 konuttan oluşacak. İşte Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017...

Tepe Aura Konutları Ömerli fiyat bilgisi Haberi

Tepe Aura Konutları Ömerli fiyat bilgisi

16 blok olarak Tepe İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Tepe Aura Konutları, İstanbul Ömerli'de yükseliyor. Projede bloklar üç katlı olarak planlanıyor. 


Tepe Aura projesinde 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks daire alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler 24 ay sonra teslim edilecek.


Tepe Aura projesinde hafriyat çalışmaları geçtiğimiz hafta başladı. Ömerli Tepe Aura Evleri konum olarak 3. köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre yakınlıkta yer alıyor. 


Tepe Aura Konutları Ömerli fiyat bilgisi!


Tepe Aura projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'de başlayarak değişiyor. Ön satışlara başlanan Tepe Aura Evleri toplam 96 daireden meydana geliyor. 


Satış ofisi adres: Sırapınar Mah. Beykoz Cad. No:33/1 Çekmeköy-İSTANBUL


Tel: 444 46 27

Web adresi: http://