24 / 04 / 2024

tepe prime satılık

tepe prime satılık

Yapılan anlaşma ile Realty World Türkiye ofislerinden ev alan-satan ya da kiralayan ve hizmet bedelini tam ödeyen müşterilerine, Realty World Ofisleri, Protect Güvenlik Alarm Sistemini hediye ediyor.

Tepe Prime'da satışı devam eden son 9 ofis! 785 bin liraya!

Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde yer alan Tepe Prime'da satışı devam eden son 9 ofisin fiyatları 785 bin liradan başlıyor

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

Babacan Prime Palas satılık daire!

Babacan Prime Palas satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 21 katlı tek blok halinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Babacan Prime Palace satılık!

Babacan Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

tepe prime satılık Haberi

tepe prime satılık

2005 yılında faaliyetlerini Türkiye'de başlatan ve kısa sürede en hızlı büyüyen emlak markası olan Realty World'ün Türkiye ana lisansörlüğü 2007 Eylül ayında Türk inşaat, taahhüt ve gayrimenkul sektörünün öncülerinden Garanti Koza Gayrimenkul bünyesine katılmıştı. Garanti Koza bünyesinde daha güçlü bir oluşumla pazar lideri olma hedefine devam eden Realty World, Türkiye'de emlak pazarlama sektörüne getirdiği yenilikler ile ilerlemeye devam ediyor.

2007 yılı sonunda Profilo Protect Alarm Sistemleri ile yapılan anlaşma ile müşterilerine yeni bir avantaj sunan Realty World, ofislerinden ev alan-satan ya da kiralayan ve hizmet bedelini tam ödeyen müşterilerine, 1 yıllık abonelik üzerinden 4 hareket sensörlü, kablosuz Protect Güvenlik Alarm Sistemi hediye ediyor. Ayrıca, Realty World Ofisleri üzerinden...