24 / 04 / 2024

tepebaşında ki hizmet binası

tepebaşında ki hizmet binası

Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, Eti Maden'in Tepebaşındaki hizmet binasını 3 milyon dolara satın aldı. Yaklaşık 300 metrekare taban oturumlu 7 katlı bina, otel olacak.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Altında kritik seviye açıklandı! Bu rakamı görürse….

Altın son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ile düşüşe geçmiş ve gram altın bin liranın altına gerilemişti. Bugün açıklanan tarım dışı istihdam verisi rakamları altında ki bu düşüşü tersine çevirdi…

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Tapu harcında muafiyet düzenlemesi!

TBMM'ye sunulan 492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında kişinin kendisinin ikamet etmesi için aldığı evlerde ebeveyn başına 300 bin, çocuk başına ise 150 bin TL'lik bölümün tapu harcından muaf tutulması öngörülüyor. 

492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında kişinin kendisinin ikamet etmesi amacıyla satın aldığı konutlarda hanedeki ebeveyn başına 300 bin, çocuk başına ise 150 bin TL'lik kısmın tapu harcından muaf tutulması amaçlanıyor...

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yeni vergi düzenlemesi teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Dijital Hizmet Vergisi Kanunu İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı...

Eskişehir Tepebaşı'nda 13.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 13 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. 

Eskişehir Tepebaşı'nda acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir Tepebaşı'ndaki bazı gayrimenkuller Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

Tepebaşı'nda emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemeleri gereken  emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona erecek. Tepebaşı'nda emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık olacak. 

tepebaşında ki hizmet binası Haberi

tepebaşında ki hizmet binası

Beyoğlu ve çevresi için,"İstanbul'un taşı toprağı altın" deyiminin son yıllarda en fazla geçerli olduğu yerlerden biri dersek abartmış olmayız. Kültürel ve tarihi dokusuyla gayrimenkul yatırımcısını cezbeden bölge, son yıllarda adeta yatırımcı akınına uğruyor. Yerlisinden yabancısına birçok yatırımcı bölgede pozisyon almak için birbiriyle yarışıyor. Önce İstiklal Caddesi ardından Cihangir, Talimhane, Galata ve Tünel'le başlayan ilgi son dönemlerde Beyoğlu'nun hemen yanı başındaki Tarlabaşı hatta Kasımpaşa ve Dolapdere'ye kadar sıçramış durumda. Adı, özellikle profesyonel yatırımcılarla birlikte sıkça gündeme gelen yerlerden biri de Tepebaşı... Otel ve müze bölgesi olma yolunda hızla ilerleyen bölge son dönemlerde kültür ve turizm alanındaki yatırımlarla gündemde.