26 / 04 / 2024

Tersane İstanbul Projesi son durum

Tersane İstanbul Projesi son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul Projesi'nin ilk etabının ilk etabının 2022'nin sonlarında tamamlanacağını dile getirdi.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Tersane İstanbul projesi Eylül 2022'de tamam!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde Tersane İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Tersane İstanbul Projesi 2022'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul Projesi'nin ilk etabının ilk etabının 2022'nin sonlarında tamamlanacağını dile getirdi.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Tersane İstanbul'un temeli atıldı!

Beyoğlu Camikebir'de Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tersane İstanbul Projesi İstanbulumuzun marka değerini artırmakla kalmayacak, inşallah Türkiye'nin turizm gelirine de olumlu katkı yapacaktır" dedi...

Tekfen Hep İstanbul projesi nerede?

Hep İstanbul'da satışa sunulan dairelerin fiyatları 184 bin TL ile 477 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 1.424 tane daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul projesi nerede?

Hep İstanbul: Hayatımın evi projesi!

Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

Hep: Hayatımın projesi!

Hep İstanbul projesi, Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan meydana geliyor.

Tekfen Hep İstanbul projesi fiyat!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilenTekfen Hep İstanbul projesi fiyat listesine göre daireler 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Resim İstanbul projesi Orman etabı!

Lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükselen Resim İstanbul projesi Orman etabı, Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Hep İstanbul projesi iletişim!

Ön satış sürecinin devam ettiği Hep İstanbul projesi iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 359 37 01. Proje toplamda 1.413 konut ve 27 dükkandan meydana geliyor...

Hep İstanbul projesi Tekfen!

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Hep İstanbul projesi Tekfen, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet bloktan oluşuyor...

Tersane İstanbul Projesi son durum Haberi

Tersane İstanbul Projesi son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul projesinde incelemelerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; inceleme sonrasında projeye ilişkin bilgi veren Bakan Karaismailoğlu, "Eski adıyla Taşkızak Tersanesi, yeni adıyla Tersane İstanbul tamamlandığında sinema salonları, müzeleri, sosyal alanlarıyla İstanbul için bir çekim merkezi olacak." değerlendirmesini yaptı.

Karaismailoğlu, projeyle en az 20 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını vurgulayarak, "Yıllık 30 milyon ziyaretçi hedefiyle de İstanbul'un tarihine, kültürüne yakışacak bir eser ortaya çıkacak. Proje kapsamında 83 bin metrekare tescilli yapı restore edilerek kamunun kullanımına sunulacak." ifadelerini kullandı.

2022'nin sonlarına doğru projenin ilk etabını tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Karaismailoğlu, panhane ve eski karakol binasının bu projenin dışında olduğunu, restorasyonu ve ihyası tamamlandığında eskisi gibi Deniz Kuvvetleri Saha Komutanlığının uhdesine bırakılacağını bildirdi.

"Yaklaşık 700...