18 / 04 / 2024

tesco kipa yeşilyurt şubesi

tesco kipa yeşilyurt şubesi

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, İzmir Yeşilyurt Polat Şubesi'ni kapattı...

Beğendik, Tesco Kipa mağazalarını 40 milyon TL'ye aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

Tesco Kipa kar etmeyen mağazalarını satıyor!

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

Malatya Yeşilyurt'ta 30 projenin temeli atıldı!

Yeşilyurt Belediyesi 2015 yılı yatırımları kapsamında olan ve 24 Milyon TL tutarındaki toplamda 30 projenin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Malatya Yeşilyurt'ta 24 milyonluk 30 projenin temeli atıldı!

Yeşilyurt Belediyesi 2015 yılı yatırımları kapsamında olan ve 24 milyon TL tutarındaki toplam 30 projenin temel atma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Meclisi'nde imar planları konuşuldu!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını Ramazan Yakıcı'nın Başkanlığında düzenlendi. Meclisin gündeminde olan maddeler, Başkan vekili Ramazan Yakıcı tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap son başvuru tarihi 13 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 71 bin 531 TL'den başladığı projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 13 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. Toplam 256 adet konutun bulunduğu projede aylık taksitler 447 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları...

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ kura çekilişi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 7 bin 153 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Projede kura başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuru bedeli!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. İşte Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuru bedeli...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları bugün başladı. Kurası 20 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap son başvuru günü!

Başvuruları yarın başlayacak olan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 bin 153 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap son başvuru günü...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 447 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyatları!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Teslimleri sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde yapılacak olan projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

tesco kipa yeşilyurt şubesi Haberi

tesco kipa yeşilyurt şubesi


Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş açıklaması;


18 Mart 2013 tarihinde özel durum açıklaması  ile kamuya duyurusu yapılan  ve kapatılmasına yönelik karar alınan  Polat Caddesi No:34 Yeşilyurt İzmir adresinde faaliyet gösteren   Yeşilyurt Polat Şubesi 25 Mart 2013 Pazartesi tarihi itibariyle fiili olarak...