19 / 04 / 2024

 Tevfik Göksu açıklama

 Tevfik Göksu açıklama

CHP'li Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman, İBB seçim sürecinde Esenler Belediyesi'ne ait parselleri kamulaştırıp 43 milyon lira ödeme yaptığını, fakat kamulaştırma kararının iptal edilmesine rağmen ödemenin geri alınamadığını belirtti...

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Malatya sallanmaya devam ediyor! Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Naci Görür'den bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

 Tevfik Göksu açıklama Haberi

 Tevfik Göksu açıklama

CHP'li Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) seçim sürecinde Esenler Belediyesi'ne ait parselleri kamulaştırıp 43 milyon TL ödeme yaptığını ancak seçime günler kala kamulaştırma kararının iptal edilmesine rağmen 43 milyon TL İBB'ye iade edilmediğini söyledi.

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli 'nin haberine göre, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB'nin 43 milyon TL'lik ödeme yapmadığını, aksine bu kamulaştırma işleminden kendilerinin İBB'den 1.7 milyon TL alacaklı olduğunu açıkladı. Taraflar birbirini istifaya çağırdı.

CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman’ın İBB Meclisi’nin 13 Şubat tarihli meclis oturumunda verdiği soru önergesi “istifa” tartışmasına neden oldu.

Kahraman önergesinde Esenler Atışalanı Mahallesi’nde 11 bin 454 metrekarelik mülkiyeti Esenler Belediyesi’ne ait parselin İBB tarafından Engelsiz Yaşam Projesi yapılmak üzere kamulaştırma kapmasına alındığını belirtti.

2018'de kamulaştırma için...