19 / 04 / 2024

The Business Year Office mobilya

The Business Year Office mobilya

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

The Holl Pendik Mart'ta satışa çıkıyor!

İkitelli'de Trios 2023 projesini hayata geçiren Bekart İnşaat yeni projesini Pendik'te inşa ediyor. Pendik The Holl Life&Business projesinin Genel Koordinatörü Yusuf Bektaş ile projeyi konuştuk.

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Polimeks, European Business Awards’da yarışıyor!

Polimeks, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan European Business Awards’da “Yılın Büyüme Stratejisi Elite Ödülü / The ELITE Award for Growth Strategy of the Year ” kategorisinde yarışıyor.

İstanbul dünyanın gelişen şehirleri arasında!

‘The Business of Cities 2015’ araştırmasına göre İstanbul, 2010’dan beri kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sıraya yerleşti. Sıralamada İstanbul’u Moskova, Bombay, Seul ve Dubai gibi şehirler izledi.

İstanbul, son 5 yılda dünyanın en çok gelişen kenti oldu!

‘The Business of Cities 2015’e göre 2010’dan beri dünyada en çok gelişen şehirler arasında İstanbul ilk sırada yer aldı. Sıralamanın ikincisi Moskova oldu.

İstanbul dünyada en çok gelişen şehir oldu!

İstanbul, JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre 2010'dan bu yana dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı. İkinci Moskova olurken, bu kenti sırasıyla Mumbai, Seul ve Dubai takip etti.

JLL Türkiye The Business of Cities 2015 araştırması yayınlandı!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş: "Araştırmaya konu olan şehir endeksleri, şehirlerde yaşayanlara ya da bu şehirlerle iş ilişkisi bulunanlara stratejik fırsatlar açısından ışık tutuyor" dedi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

The House Hotel, Elit Çikolata ve Bücürük yurtdışına taşınacak!

The House Hotel, Elit Çikolata ve Bücürük çocuk giyim markasına yatırım yapan İrlandalı Kerten Private Equity, markalarını yurtdışına taşıyacak

The İstanbul Veliefendide faizsiz taksitlendirme fırsatı! 605 bin TL'ye! 36 ay sıfır faizle!

Veliefendide yükselen The İstanbul Veliefendide faizsiz taksitlendirme fırsatı başladı. Proje kapsamında 36 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki konutların fiyatları 605 bin TL'den başlıyor...

The istanbul Veliefendi fiyat listesi! The Istanbul Veliefendi'ye nasıl gidilir

The İstanbul Veliefendi, YDA Group'un Zeytinburnu'nda Veliefendi'deki projesi. The İstanbul Veliefendi'nin yapımına 2011'de başlandı, proje 2013 yılında tamamlanarak teslim edilecek... İşte The istanbul veliefendi fiyat listesi ve ulaşım krokisi...

The Business Year Office mobilya Haberi

The Business Year Office mobilya

Mimar İpek Baycan ve Mimar Şule Ertürk Gaucher ortaklığındaki Slash Architects’in tasarımını üstlendiği ve doğa dostu bileşenlerin yeşille bütünleştirildiği The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sunuyor.


Mimari, iç mimari ve kentsel tasarım alanlarında pek çok ödüllü projeye imza atan Mimar İpek Baycan ve Mimar Şule Ertürk Gaucher liderliğindeki Slash Architects tarafından İstanbul Beşiktaş’taki Barbaros Plaza’da tasarlanan medya ofisi The Business Year, şehir manzarasına hakim konumu ve plaza hayatının mesafeli ve soğuk algısını ortadan kaldıran sürprizli ve canlı detaylarıyla ilgi çekiyor.


The Business Year firmasının değişen kurumsal kimliği ve imajı ile uyumlu bir ofis ortamı yaratmanın yanı sıra bahçeli, müstakil bir villadan plazaya taşınma durumunun yaratabileceği yabancılık hissiyle baş etmek Slash Architects...