23 / 04 / 2024

the first residence çankaya

the first residence çankaya

Toplam 479 adet konutun yer aldığı The First Residence iletişim için detaylı bilgi almak istiyorsanız 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

Sinpaş The First Residence projesinin değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara Çankaya'daki The First Residence projesinin değerleme raporunu yayınladı...

The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı!

Detayları henüz belirlenmeyen The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı...

Kiler, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler GYO İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde bulunan kısımların toplu satışı için The First Investor ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalandı.

Emaar The Address Residence fiyatlar!

Emaar The Address Residence fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Toplam 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje Emaar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

The Address Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen The Address Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki The Address Residence ne zaman teslim edilecek?

The Address Residence satış ofisi iletişim!

The Address Residence satış ofisi iletişim numarası 0216 547 1717 olarak belirlendi. Teslimleri 2016 yılı içerisinde başlayacak olan projede 197 adet mobilyalı ve 123 adet mobilyasız daireler bulunuyor.

Üsküdar The Address Residence iletişim!

Üsküdar The Address Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0 216 547 1717 olarak belirlendi. Projedeki daireler toplam 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız olarak yükseliyor.

The Address Residence Üsküdar projesi!

The Address Residence Üsküdar projesi 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı dairelerden oluşuyor. Satışları devam eden proje 48 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Emaar The Address Residence iletişim!

Emaar The Address Residence iletişim için 0216 547 1717 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çamlıca'da inşa edilen proje 48 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

The Address Residence ev fiyatları!

The Address Residence ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor.

The Address Residence Çamlıca projesi!

The Address Residence Çamlıca projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

The Address Residence fiyat!

The Address Residence fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen dairelerden oluşan proje 48 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The Address Residence daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlıyor. Proje Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

The Address Residence ulaşım!

The Address Residence ulaşım bilgilerine proje Kadıköy'e 5,5 kilometre, Taksime 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

the first residence çankaya Haberi

the first residence çankaya

TRT Genel Müdürlüğü ve MSB Lojmanları'nın hemen karşısında hayata geçirilen The First Residence projesi, Ankara Çankaya'da yükseliyor. Sinpaş GYO imzası ile yükselen The First Residence iletişim bilgileri şu şekilde;


The First Residence iletişim için 444 1 440 numaralı telefon ve www.thefirstcankaya.com internat adresine giriş yapabilirsiniz. Projede 479 adet daire ve 26 adet ticari birim bulunuyor.


The First Residence iletişim bilgileri ;

Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara

Daha detaylı bilgi için: 0312 448 06 66 - 444 1 440


The First Residence iletişim! Kroki!



The First Residence iletişim! Kroki!



444 1 440

http://www.thefirstcankaya.com/

Esra Nur...