25 / 04 / 2024

THY sefer

THY sefer

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

THY Ordu-Giresun Havalimanı'na tarifeli sefer düzenleyecek!

THY 'nin, Türkiye 'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı 'na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar vermesi, iki kentte de sevinçle karşılandı.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

THY, Ukrayna Kherson'a sefer düzenliyor!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak...

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY İstanbul-Pisa seferini gerçekleştiren uçak acil iniş yaptı!

Türk Hava Yolları' nın ( THY ) İstanbul- Pisa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, iki yolcunun rahatsızlanması ve Ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'ya acil iniş yaptı...

THY 9 ayda 41.4 milyon yolcu uçurdu!

THY' den Kamuyu Aydınlatma Platformu' na (KAP) yapılan açıklamadaki verilere göre THY'nin yolcu doluluk oranı da Ocak - Eylül döneminde yüzde 79.7 olarak gerçekleşti...

THY yılı 262 yeni uçak ile tamamlayacak!

THY 2014 yılının 199 dar gövde, 55 geniş gövde ve sekiz kargo uçağı olmak üzere toplam 262 uçak ile tamamlanmayı buna paralel olarak arz edilen koltuk kilometrenin 2013 yılına göre yüzde 17 artışla 136 milyar olmasını beklediğini açıkladı.

THY’den petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar sinyali!

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY Tallinn ile Vilnius'a direkt sefer başlatıyor!

Türk Hava Yolları, Estonya’nın başkenti Tallinn ile Litvanya'nın başkenti Vilnius’a 26 Ekim'den itibaren İstanbul'dan karşılıklı direkt seferleri başlatıyor. Tallinn ile Vilnius'a yapılacak seferler, 26 Ekim'den itibaren İstanbul’dan karşılıklı olarak icr

THY sefer Haberi

THY sefer

THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması  planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite  azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi. 

Açıklamada, saat 06.55 İstanbul-Konya, 08.55 Konya-İstanbul, 07.30  İstanbul-Budapeşte, 09.25 Budapeşte-İstanbul, 10.00 İstanbul-Ankara, 11.50  Ankara-İstanbul, 11.00 İstanbul-Ankara, 13.00 Ankara-İstanbul seferlerinin  yapılmayacağı...