20 / 04 / 2024

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.



Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı.


THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.


Düzenlenen açılış törenine katılan THY Makedonya Müdürü İlker Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "THY 18 yıl önce haftada iki uçuş ile Makedonya'da hizmet vermeye başladı ve bugün ise günde iki uçuş gerçekleştiriliyor. Üsküp'te açılan yeni ofis ile THY kapasitesini daha da güçlendirdi." ifadesine kullandı.


THY Doğu Avrupa ve Balkanlar Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman da şirketin 1993 yılında 5 uçak ile çalışmaya başladığını ve 2003 yılından itibaren büyük bir büyüme göstererek, dünyanın en önde gelen şirketlerinden biri olduğunu kaydetti.


Dorman, ''THY'nin amacı 500 uçaktan oluşan bir filo ile 120 milyon müşteriye ulaşmaktır." dedi.


Açılışa katılan Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil de ofisin açılışının THY'nin ilerideki başarıları için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, ''Son yıllarda büyük bir atılım göstererek dünyanın en önde gelen havayolları şirketlerinin belki de en başlarında yer alan THY bizim için bir iftihar kaynağıdır." değerlendirmesinde bulundu.


AA


Geri Dön