25 / 04 / 2024

THY Sitesi temel atma töreni

THY Sitesi temel atma töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Yomra Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Trabzon’da iş dünyasının gelecekte yeni adresi olacak olan Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni yapıldı. 

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 260 bin TL'ye! Yeni Proje!

Toplam 700 konut ve 9 ticari üniteden meydana gelen Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 1+1 daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Bağcılar THY Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Bağcılar'da yer alan THY Sitesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı. 444 konuttan oluşan THY Sitesi yenilenerek 10 bloklu, 696 konutluk ve 9 dükkanlık proje haline gelecek.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şahinbey Oto Galericiler Sitesi'nin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’nin temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti hükümetinin her zaman Gaziantep’in yanında olduğunu söyledi

Temel Kotil: 3. havalimanıyla dünyanın tarihini etkileyeceğiz!

Star Gazetesi'nin yazarlarından Alper Tekbaş bugünkü yazısında THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.. İşte o görüşmeden bazı noktalar..

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli 21 Mart'ta atılacak!

Petrol İş Mahallesi'nde yer alan, 5'er katlı 2 bloktan oluşan Arzum Sitesi'nin temel atma töreni, 21 Mart 2016 Pazartesi Saat:14.00'te gerçekleştirilecek.

THY Sitesi temel atma töreni Haberi

THY Sitesi temel atma töreni


Bağcılar’da kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin de yüzde 100 katılımıyla hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda içinde toplam 1903 daire ve 31 işyerinin yer alacağı iki site için bir temel atma töreni düzenlendi. Demirkapı Mahallesi’ndeki Şehr-i Bağcılar’da gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve konut sahipleri katıldı.

“Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”


Bakan Özhaseki temel atma töreninde yaptığı açıklamada, “Bağcılar adete küçük bir Türkiye. Ülkemizin her bir köşesinden değişik renkleri, motifleri, meşrepleri görmek mümkün. Allah dirliğinizi bozdurmasın. Değerli başkan 1 sene önce bu projeyi getirmişti. Allah razı olsun çok iyi bir yere getirmiş. Başkanımızın gayretiyle burada herkes yeni...