26 / 04 / 2024

tiger woods istanbul

tiger woods istanbul

Ünlü golfçü Tiger Woods’un “Asya’dan Avrupa’ya Golf Vuruşu” nedeniyle Boğaziçi Köprüsü saat 14.00 ile 15.00 saatleri arasında tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Köprünün kapatılması üzerine vatandaşlar Marmaray’a koştu...

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

İstanbul Photo Awards'a 104 ülkeden başvuru geldi!

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Tiger Woods İsveç’teki adasını satışa çıkardı!

Golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Tiger Woods İsveç’teki özel adasını satışa çıkardı. Malaren Gölü’nde yer alan ve Stockholm’ün birkaç kilometre ötesinde olan özel adanın fiyatı 6 milyon euro...

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi!

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi. TAV Havalimanları'nın iştiraki olarak yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösteren BTA, UNIQ İstanbul'daki Foods in the Woods ile şehir merkezine adım attı.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

tiger woods istanbul Haberi

tiger woods istanbul


Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods’un tarihi vuruşu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü trafiğe kapatılınca, Marmaray’da yoğunluk oluştu.


Ünlü golfçü Tiger Woods’un “Asya’dan Avrupa’ya Golf Vuruşu” nedeniyle Boğaziçi Köprüsü saat 14.00 ile 15.00 saatleri arasında tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Köprünün kapatılması üzerine vatandaşlar Marmaray’a koştu. Bu nedenle istasyonlarda yoğunluk oluştu. Marmaray’ı kullanan Hüseyin Kerim isimli bir vatandaş, “Marmaray’a ilk defa geliyorum. Çok güzel buldum. Tiger Woods’tan bilgim var. Köprünün bir yönünü kapatacaklar”...