25 / 04 / 2024

Tim Ay Mühendislik adres 

Tim Ay Mühendislik adres 

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Mertekno Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mertekno Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de Ayşegül Er tarafından kuruldu.

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşenur Karaca tarafından kuruldu.

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yüksel Ayaz tarafından kuruldu.

Nexta Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexta Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarıçayır tarafından kuruldu.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün BAkırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Vatan tarafından kuruldu.

Tim Ay Mühendislik adres  Haberi

Tim Ay Mühendislik adres 

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
SIHHİ VE ISI TESİSATI MALZEME VE CİHAZLARI a. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. b. Elektrik, katı yakıt, likit petrol...