20 / 04 / 2024

Tima Terrace ne zaman teslim

Tima Terrace ne zaman teslim

Tima Yapı İstanbul Bağcılar'da yeni projesine hazırlanıyor. 120 daireden meydana gelen projede son daireler satışta.

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Tima Terrace Bağcılar'da son daireler satışta!

Tima Yapı İstanbul Bağcılar'da yeni projesine hazırlanıyor. 120 daireden meydana gelen projede son daireler satışta.

Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde yer alıyor. Peki Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Terrace Elis projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilecek . Peki İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

Terrace Elis Zekeriyaköy teslimleri!

Terrace Elis projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler ne zaman teslim edilecek?

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat Terrace Lotus ile Beylikdüzü'ne değer katıyor!

Terrace Lotus, Beylikdüzü’nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildi.

Halkalı Terrace Su satış ofisi!

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilecek Terrace Su Evleri 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

İnanlar Terrace Mix lokasyon!

2 yıl aylık 750 TL kira garantisi verilen projede daire alanları 34 metrekare alandan başlıyor. İnanlar Terrace Mix lokasyon bilgisi kapsamında Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Terrace Mix Evleri daire fiyatları!

Toplamda 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Terrace Mix Konutları 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki Terrace Mix Evleri daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

İnanlar Terrace Mix fiyatları!

Toplamda 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen Terrace Mix Rezidans 'ta yer alan dairelerin alanları minimum 42 metrekare, maksimum 563 metrekare olarak belirlendi. Peki İnanlar Terrace Mix fiyatları ne kadar?

Tima Terrace ne zaman teslim Haberi

Tima Terrace ne zaman teslim

Tima Terrace projesi 3,5 dönüm arazi üzerinde İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Tima Tapı imzasıyla yükselen proje zemin+20 kattan meydana geliyor. 

Toplamda 120 daireden oluşan Tima Terrace projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Projede 1+1'ler 73 metrekare, 2+1'ler 108 metrekare, 3+1'ler 149 metrekare olarak tasarlandı. 

Bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Mahmutbey mevkiinde bulunuyor. Kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede detaylı ödeme planı için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Tima Terrace projesinde sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları mevcut. 
  

Adres: Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No:17 34218 Bağcılar/İstanbul


Telefon: 0212...