16 / 04 / 2024

Tır trafiği

Tır trafiği

Ulaştırma Bakanı Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini söyledi, "Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak” diyerek ilk ipucunu verdi.

Lütfi Elvan: Tır trafiğinden kurtulmak için yeni projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile geitren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi.

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

Boş ofislerin, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclisine yetki!

Atıl durumdaki boş ofisler konuta dönüştürülecek. Bu kapsamda toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı getirildi.

EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Yetkili isimlerden gelen açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, düzenlemelerin şartlarını merak ediyor. EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Süt zammından sonra Carrefoursa süt ve süt ürünlerine yüzde 30'a varan indirim yaptı! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 TL'ye yükseltmesinden sonra Carrefoursa market harekete geçti. Zincir markette süt ve süt ürünleri yüzde 30'a varan oranda indirime girdi. İşte detaylar...

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Migros'ta tavuk eti, ayçiçek yağı ve süt ürünlerinde dev indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Haziran fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünleri Birlikten Berekete kampanyasıyla satışa sunuldu. Ayçiçek yağı, tavuk eti ve süt ürünlerinde dev kampanya. İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Mirasın paylaştırılması davası dilekçe örneği!

Kendisine miras kalan kimseler bir dilekçe ile dava açarak mirasın paylaştırılmasını isteyebiliyor. İşte mirasın paylaştırılması davası dilekçe örneği...

Tır trafiği Haberi

Tır trafiği

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “İstanbul’a yönelik yeni projelerimiz olacak. Açıklayacağız onları. Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak” dedi. TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile geitren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi. 


İşte Bakan Elvan'ın konuyla ilgili açıklaması: 


TIR’LAR RAMPA İLE DENİZDEN GEÇECEK


“Denizyolu taşımacılığında çok ciddi sıkıntılarımız, eksiklerimiz var. Bu sorunun çözümü için çok basit rampalar kuracağız. TIR’lar gelir rampalardan gemilere aktarma yapıp hemen feribota geçer. Oradan da transferi yapılır. İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan bir başka husus da bu tür rampalar. Rampa yapacağız. TIR’lar rampa ile İstanbul merkeze inmeden denize geçecek. Denizden nakliyesini sağlayacağız. İstanbul’a sokmayacağız.” 


Haber...