19 / 04 / 2024

titap inşaat naz evleri

titap inşaat naz evleri

Naz Evleri Titap İnşaat 'ta teslimler hemen gerçekleşiyor, projede 19 villa bulunuyor

Naz Villaları 'nda 225 bin liraya 2 oda 1 salon!

Naz Villaları 'nda minimum fiyat 200 bin lira olarak belirlendi, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Yılın ilk 7 ayında 220 inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı M. Nazım Yavuz, "Sadece Temmuz ayında yaşanan iş kazalarında 133 işçiyi kaybettik. 13 işçinin ölüm sebebi ise 'yüksekten düşme' oldu. Öümle sonuçlanan iş kazalarının yüzde 20'si inşaat sektöründe görüldü''dedi.

ÇATIDER'den inşaat sektöründeki can kayıplarını önlemek için uyarı!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada ölümlü iş kazalarının önemli bölümünün inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

İzmir Sarpıncık RES projesinin inşaat faaliyetleri durduruldu!

Karaburun'da, Çalık Grubu'na ait Sarpıncık RES Projesi'nin nazım imar planı ve uygulama imar planları İzmir 1. İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Alınan kararla, Sarpıncık RES projesinde inşaat faaliyetleri durduruldu.

Hatay Karaağaç semt pazarı inşaatı ne zaman bitecek?

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, yapımı devam eden Karaağaç Mahallesi’ndeki semt pazarı inşaatını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İş kazalarında ölen 1.886 kişiden 423'u inşaat işçisi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, 2014'te iş kazalarında yaşamını yitiren 1.886 kişiden 423'ünün inşaat işçisi olduğunu söyledi.

Boğaziçi'nde 3, iç kesimlerde 7 kata kadar inşaat izni!

İstanbul'da 1977 yılında hazırlanan Boğaziçi Nazım İmar Planı'nda Boğaziçi'nde 3 ve iç kesimlerde 7 kadar inşaat izni verilmesi planlanıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1975 yılında İstanbul Emniyet Sarayı inşaatına izni verilmemiş!

1975 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Emniyet Sarayı yapılmak üzere 9 milyon liraya satın alınan Vatan Caddesi'ndeki 22 dönüm araziye, Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu inşaat izni vermemiş.

Nuh Yükselgüngör: İnşaat sektöründeki sorunlar çözülürse Mersin şaha kalkar!

Mersin Müteahhitler Derneği Başkanı Nuh Yükselgüngör, inşaat sektörünün sorunlarını anlattı, "Bekleyen dev projelerimiz ve tüm kenti kapsayacak Nazım İmar Planı'nın yenilenmesi ile kent ekonomimiz atağa kalkacaktır' dedi.

Nazım Yavuz: Her üç ölümlü iş kazasından biri inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en fazla işçi ölümünün inşaat sektöründe yaşandığını ve iş kazalarının yüzde 98’inin insan hatasından kaynakladığını belirten ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz, "İş kazalarının azalması için eğitim hayati öneme sahip" dedi...

Naz Evleri Titap İnşaat 'ta 330 bin liraya 4+1! Hemen teslim!

Naz Evleri Titap İnşaat 'ta teslimler hemen gerçekleşiyor, projede 19 villa bulunuyor

Titap İnşaat Naz Evleri 'nde 225 bin liraya 2+1!

Titap İnşaat Naz Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, proje denize 350 metre mesafede yükseliyor

titap inşaat naz evleri Haberi

titap inşaat naz evleri


İzmir Çeşme'de inşa edilen Naz Evleri Titap İnşaat imzası ile yükseliyor. Naz Evleri'nde yer alan konutlar hemen teslim ediliyor.


19 villadan oluşan Naz Evleri Titap İnşaat 'ta 2 oda 1 salon ikiz, 4 oda 1 salon havuzlu ikiz ve 4 oda 1 salon müstakil villa seçenekleri bulunuyor.


Naz villaları Çeşme 'den banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


Naz Evleri Titap İnşaat 'ta;

2+1 villalar 200 bin lira ile 225 bin lira arasında;

4+1 villalar 330 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Denize 350 metre,  Ilıca Plajı 'na 5 dakika, kaplıcalara ise 500 metre uzaklıkta yaşama geçirilen Naz Evleri 'nde; peyzaj ve aydınlatma, kazanlı şömine ısıtma tesisatı ve park bulunuyor.


Telefon: 0532 234 6199

Web Adresi: http://www.nazevleri.com

Ceren...