26 / 04 / 2024

tmb başkanı kim oldu

tmb başkanı kim oldu

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün Türkiye Müteahhitler Birliği’ nin yeni başkanı seçildi. Mithat Yenigün, 3 yıl başkanlığı yürüten Emin Sazak’ tan görevi devraldı...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

TMB Başkanı Eren: Asgari ücret artışı üretim maliyetlerini artıracak, bu artışlar konut satış fiyatlarına da yansıyacak!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 zam çalışanları memnun ederken, işverenler üretim maliyetlerinin artacağından şikayetçi. TMB Başkanı Eren son bir yılda inşaat sektöründeki maliyet artışlarının önemli bölümünün işçilikten kaynaklandığını belirterek bu artışın konut fiyatlarına yansıyacağını söyledi

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Mithat Yenigün yeniden TMB başkanı seçildi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 32. Olağan Genel Kurulu Genel Merkez Binası'nda gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de katıldığı Genel Kurul’da Mithat Yenigün yeniden başkan seçildi.

TMB Başkanı Mithat Yenigün: İran'da çok iş birikmiştir

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ambargoların kaldırıldığı İran'ın sektör açısından iyi bir pazar olacağını belirterek, "Ambargodan dolayı çok iş birikmiştir diye düşünüyoruz" dedi.

Doğan Altınbilek WWC Başkan Yardımcısı seçildi!

Türkiye müteahhitlik sektörü, TMB öncülüğünde uluslararası arenadaki gücünü artırmaya devam ediyor. Fransa’da yapılan Genel Kurul’da TMB temsilcisi Altınbilek, WWC Başkan Yardımcısı seçildi. Konseydeki Türk guvernör sayısı da 4’e yükseldi.

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu'na Türk başkan!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Emre Aykar, dünya inşaat sanayinin en yüksek temsil organı olan Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu (CICA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Aykar’ın başkanlığı 2 yıl sürecek.

Dünya müteahhitlerine Türk başkan: Emre Aykar

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Emre Aykar, dünya inşaat sanayinin en yüksek temsil organı olan Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu (CICA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mithat Yenigün Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) 31. Olağan Genel Kurulu'nda Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün yeni başkan seçildi. Mithat Yenigün, 3 yıl süreyle görev yapacak...

Mithat Yenigün Türkiye Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı seçildi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanlığı'na Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün seçildi.Yenigün, "Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, etkili ve iddialı bir sektör haline geleceğimizden şüphem yok"

TMB Başkan Vekili Yağcı: 2011'de üstlenilen yeni proje tutarı 19,3 milyar dolar!

Gazi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 5. Türkiye İnşaat Mühendisleri Öğrencileri Buluşması'nda konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Necati Yağcı ise inşaat sektörünün Türkiye için önemini vurguladı

tmb başkanı kim oldu Haberi

tmb başkanı kim oldu


Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanlığı'ııa Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün seçildi. Görevi Emin Sazak'tan devralan Yenigün, "Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, etkili ve iddialı bir sektör haline geleceğimizden şüphem yok" dedi. 

Kamuoyunun Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan olarak tanıdığı Yenigün DEİK Türk-Katar İş Konseyi Başkanlığı, İnşaat ve Tesisat Sanayicileri İşverenler Sendikası Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği ve Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Üyeliği görevlerini de yürütüyor. 


3 YIL GÖREV YAPACAK 

TMB'nin 31'inci Olağan Genel Kurulu'nda seçilen ve önümüzdeki 3 yıllık dönemde görev alacak olan yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan Vekilleri: Emre Ay kar (Yapı Merkezi), Necati Yağcı (Zafer İnşaat), Adnan Çebi (Makyol İnşaat), Edip Yenigün (Yenigün İnşaat), Cengiz Koksal (EKO İnşaat). 

Yönetim kurulunda...