27 / 04 / 2024

tokat ihaleleri

tokat ihaleleri

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin bedeli 9 milyon 970 bin 400 TL olarak belirlendi.

Tokat Sık Dişini Helası restore edilecek!

Tokat'ta uzun yıllar umumi tuvalet olarak kullanıldığı belirtilen ve de halk arasında " Sık Dişini Helası " diye bilinen, 16. yüzyıldan kalma yapı, restore edilecek.

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kuruluyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6' ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti...

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kurulacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6'ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti.

Tokat Zile Belediyesi'nden 10 adet gayrimenkulün ihalesi 29 Eylül'de!

Tokat Zile Belediyesi tarafından Güvenevler, Yunus Emre, Şeyhali ve Güvenevler Mahallesi'nde yer alan toplam 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhale 29 Eylül 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor...

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

1939 yılında Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7.000 metrekare bahçe 212 liraya kiraya verilecekmiş!

1939 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7 bin metrekare bahçe seneliği 212 liraya kiraya verilecekmiş. Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkanın yıllık 300 liraymış.

TOKİ Tokat Almus Evleri'nde 68 bin 120 liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat Almus toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuluyor.

Hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

Hazine arazisi satış ihale ilanları gazete, internet ve defterdarlık binalarının ilan tahtaları olmak üzere 3 yolla duyuruluyor. Peki, hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi ile 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plandaki değişiklik F-36 numaralı Plan Paftasında Kavak İlçesi Kentsel Gelişme Alanı lekesinde değişiklik yapılması amacıyla yapıldı...

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Tokat'ta satılık arsa: 3 milyon liraya!

Turhal Belediye Başkanlığı Tokat Turhal'da yer alan 16 bin 539 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:00'da Turhal Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

H&M Sakarya ve Tokat'ta mağaza açacak!

İsveçli marka H&M, eylülde 6 yeni açılışla Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 29'a ulaştıracak. Markanın Ankara ve istanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak.

Tarihi Kentler Birliği Tokat Buluşması gerçekleşti!

Tarihi Kentler Birliği Tokat Buluşması gerçekleşti. Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Anadolu'da, geçmişimize ulaşmanın çabası içerisinde olan bir bilinç yükseliyor " dedi.

tokat ihaleleri Haberi

tokat ihaleleri


Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin bedeli 9 milyon 970 bin 400 TL olarak belirlendi.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPILMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Tokat Belediye Başkanlığından:


1 - İhale konusu olan iş; Tokat İli, Merkez İlçesi, Günevi, 2797 Ada, 3 Parselde (3.024,19 m2) bulunan taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işidir.

2 - İhale dokümanı bedeli 650 TL (altıyüzelli lira) dır. Doküman bedeli, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine yatırılacaktır. İhale dokümanı, para yatırma makbuzu karşılığında, Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü’nden alınacaktır.

3 - İhale; Alipaşa Mahallesi Gazi Osman Paşa Bulvarı No: 184 TOKAT/60100 adresinde bulunan Belediye Başkanlık Binasındaki encümen toplantı salonunda 06/12/2016 tarihinde saat 14:00’da,...